ANTIOXIDÁNSOK

ANTIOXIDÁNSOK SZEREPE A ROSSZINDULATÚ DAGANATOS BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉBEN

Nézze meg az alábbi videót:  Roberto Liberi biológus előadásában:

https://www.facebook.com/watch/?v=227639021873306

Antioxidánsok

3-2-1 FORMULA

A daganatkutatásnak az utóbbi évtizedben elért jelentős eredményei ellenére, még mindig sok a megválaszolatlan kérdés mind a daganatok kor-eredetét, mind azok kezelését illetően. a daganatok keletkezése szempontjából, sok egyéb mellett, legújabban a szabad gyökök szerepe is előtérbe került. Bizonyos megfigyelések arra utalnak, hogy fölös mennyiségben keletkezett szabad gyökök és a rákos betegség kialakulása között összefüggés van. A szükségletek feletti szabad gyök képződésnek sok oka lehet:

  • a táplálék csökkent antioxidáns tartalma
  • dohányzás
  • növényvédő szerek
  • fizikai túlterhelés, stb.

A feleslegben lévő szabad gyököket részben a szervezet antioxidánsai, részben a kívülről bejutott antioxidánsok távolítják el. A természetes tápanyagokban ugyan fellelhetők az antioxidánsok, de nem fedezik mindig a szervezet igényeit.

A fontosabb antioxidánsok a teljesség igénye nélkül a következők: flavonoidok, polifenolok, thirol-antioxidánsok, halolaj készítmények.

A Neolife tudományos Tanácsadó Testületében számos nemzetközileg elismert biokémikus, táplálkozástudós, élelmiszervegyész és kutatóorvos dolgozik. Az ő munkájuknak köszönhetően sikerült előállítani olyan táplálékkiegészítőket, amelyekben a különböző antioxidánsok megfelelő összetételben találhatók. Ezek a készítmények természetes (zöldség, gyümölcs, és állati eredetű), vegyszermentes (bio) alapanyagokat tartalmaznak, bennük semmiféle szintetikus anyag nincs. Hidegsajtolással készülnek, és mivel elővitaminok, nem adagolhatók túl.

A Tudományos Tanácsadó Testület számos rangos nemzetközi folyóirat (pl. the American Journal of Clinlcal nutrition, Annals of the New York Academy of Sciences, Free Radicals in Biology and Medicine) is beszámolt. A különböző készítmények együttesen is alkalmazhatók, velük egy teljes antioxidáns kezelést is végezhetünk.

Hazánkban honos általános étkezési szokások mellett fokozott a szabad gyökök keletkezése, ezért is nagyon fontos különböző antioxidánsokat tartalmazó készítmények rendszeres fogyasztása. Ma már megalapozottnak tekinthető, hogy az antioxidánsok jótékonyan befolyásolják az immunrendszer és a szív- érrendszer betegségeit, valamint, hogy csökkentik a daganatok keletkezésének kockázatát.

NÉHÁNY LEGFONTOSABB ANTIOXIDÁNS

CAROTENOID COMPLEX

teljes értékű

Természetes zöldség és gyümölcskoncentrátumból készült. A béta karotin mellett a teljes karotin családot, az A vitamin elővitaminjainak teljes skáláját tartalmazza. Ez a vegyületcsoport kifejezett antioxidáns tulajdonságokkal bír, sejtjeink zsíros állományát védve megkötik a szabadgyököket, így azok a sejtekre gyakorolt káros hatásukat nem tudják kifejteni, továbbá lassítja az öregedést.

Katt ide:https://www.neolifeshop.hu/kiralyvilma/?p=carotenoid-complex

FLAVONOID COMPLEX

specifikus tápláló-és védőhatású

Flavonoidokat és C vitamint tartalmazó táplálékkiegészítő. a fentiekhez hasonlóan (mint a Carotenoid Complex) fejti ki antixidáns hatását, így gátolja a rákos daganatok kialakulását. A peroxináns szabadgyök semlegesítő, a teljes flavonoid családot tartalmazza (4000 féle), sejtjeink vizes állományát védi. Kísérletek tanúsága szerint, laboratóriumi körülmények között 90%-ban gátolja a daganatos sejtek szaporodását.

Katt ide

CRUCIFEROUS PLUS

brokkoliból áradó védelem

Keresztesvirágúak és káposztafélék E vitaminos kivonata. Karbantartó és védő hatásán kívül jelentős a gyulladáscsökkentő hatása is. A hormonális eredetű daganatok kialakulását képes gátolni.

A Cruciferous Plus a nyersanygként felhasznált növénxekben található fitonutriensek teljes skáláját tartalmazza, mint:retek, zöld káposzta, fekete mustár és brokkoli, valamint narancsból, édesgyökérből, szójamagból kivont értékes összetevőket tartalmaz.

A Cruciferous-ról itde kattintva olvashat.