Fiatalos külső hosszú távon – Nutriance

A Nutriance segít Önnek eltüntetni az idő nyomait, védi a bőrét, tehát dacol az öregedéssel.

A BŐR VÉDELMET NYÚT

A bőr a szervezet és a külső környezet közti sorompó, egyben a test legnagyobb szerve, ezért kívülről és belülről is ápolásra szorul.

A BŐR VÉDELEMRE SZORÚL

Belülről vitminokkal, ásványi anyagokkal, feférjékkel és zsírsavakkal kell tápláni. Ezen kívül antioxidánsokra is szüksége van. Mindezt kiegyensúlyozott étrenddel és éternd-kiegészítőkkel valósítható meg.

Kívülről jó minőségű termékek segítségével tisztíthatjuk, hidratálhatjuk és védhetjük meg a külső káros tényezőkkel szemben.

Az öregedés komoly problémát jelent. A mai ember nem akar öregnek látszani. Férfiak és nők milliói fordulnak aggodalommal az illatszer boltokhoz, megoldásokat keresve az életkor nyomainak eltüntetésére. A kozmetikumok eladási mutatói rendkívül magasak, amióta az emberek folyamatosan választ keresnek arra, hogy hogyan tudnának minél tovább fiatalnak látszani.

kozmet.

A mai társadalomban tapasztalható megszállott küzdelemben, amely a fiatalság megőrzésére irányul, színre lép a Nutriance, amely megoldás a bőr fiatalságának megőrzésére. A Nutriance pontosan az a válasz, amelyet a mai ember keres.

Az öregedés jelei:

Előbb vagy utóbb mindannyiunknak szembesülnünk kell az öregedés problémájával. Ha igaz az, hogy az öregedés természetes folyamat, ugyanúgy igaz az is, hogy ezt a folyamatot felgyorsít ja az életstílusunk, a környezet, és különösen az oxidálódás, valamint az ultraibolya sugárzás.

Egy olyan bőrápolási megoldással, amely erre a problémára választ kínál, Ön elébe mehet az öregedés sok jelén ek, megóvhatja bőrét, dacolhat tehát az idő múlásával.

NUTRIANCE AZ ÖN MEGOLDÁSA

Az elmúlt években sokat gazdagodtak a bőr öregedési folyamatával kapcsolatos ismereteink. Ma már tudjuk, hogy az idővel való dacolás kulcsa abban rejlik, hogy csökkenteni tudjuk az előre látható változásokat, és azzal is tisztában vagyunk, hogy egy nívós bőrápolási program feladata:fiatalítani, védeni a bőrt és dacolni az öregedéssel.

A Nutriance mindezen feltételeknek eleget tesz! A bőrápolás területén tett legújabb kutatások eredményeit felhasználva, a Nutriance segít megállítani, megelőzni, vagy egyenesen visszafordítani az idő öregedést gyorsító hatásait. A Nutriance tulajdonképpen ellenőrzés alatt tartja az öregedés jeleit – még mielőtt azok megjelennének – így Ön megőrizheti fiatalos ragyogását.

A NUTRIANCE ÁLTAL NYÚJTOTT HÁROM KÜLÖNBSÉG

A szépségápolási szerek piacán több ezer termék van – és létezik…a Nutriance. Az, ami a Nutriance-t megkülönbözteti a többi terméktől, és valóban hatékony megoldást eredményez a korral szembeni harcban, nem más, mint a három “Nutriance különbség”:

1. VÁLOGATOTT NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐK

Minden Nutriance arctisztító, tonik és hidratálókrém az Ön bőrtípusának megfelelő, figyelemmel kiválasztott gyógynövény- kivonatokat tartalmaz. Minden természetes komponenst külön-külön úgy választottunk ki, hogy bőrének megfelelő, egyenletes hidratálást biztosítson.

Bőrünk nedvességtartalmának válogatott gyógynövénykivonatokkal való pótlása, természetes hidratáltságának a lehető leghatékonyabb szinten való tartását eredményezi. A hidratáltság  növekedésévei, bőrünk fiatalabbnak és simábbnak hat. A nevetőráncok és az apró szarkalábak finomabbak lesznek, a tág pórusok
pedig szemmelláthatóan összehúzódnak, és felszínre kerül egy puha bőrszövet.

2. Az ANTIOXIDÁNS ÉS AZ ULTRAIBOLYA SUGARAKKAL SZEMBENI VÉDELEM

A Nutriance az antioxidáns és az ultraibolya sugarakkal szemben kiemelkedő védelmet biztosít. A kollagén és az elasztin a bőr nagyon fontos komponensei.
Ezen alkotóelemeknek köszönhető a bőr rugalmas szerkezete, simasága, feszessége.

Az oxidálódás és az ultraibolya sugárzás olyan károsodásokat okozhat, amelyek veszélyeztethetik a kollagén és az elasztin fiatalos szerkezetét, csökkentik
rugalmasságát, ráncokat és egyenetlenségeket eredményezhetnek.

3. ACR: ACTIVATED CELLULAR RESPONSE (AKTIVÁLT SEJT REAKCIÓ)

A GNLD olyan problémára talált megoldást, amit eddig senkinek nem sikerült megoldani. Mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy a bőrsejtek természetes módon megújulnak, és az idő múlásával ez a sejt-megújulási folyamat lelassul.
A bőrsejtek anyagcseréjének ösztönzésére mi felfedeztünk egy forradalmasító módszert, kihasználva természetes őnmegújító képességüket, savak használata nélkül.

Ez az egyedülálló rendszer tápanyagokat szállít a bőr mély rétegeibe, úgy, hogy közben serkenti és gyorsítja a sejtmegújulást, Ez a folyamat az ACR elnevezést viseli: Aktivált Sejtreakció, és a GNLD-nek az idő múlásával szembeni harcban tett legfontosabb felfedezése!

NUTRIANCE SYNERGY CYCLE (Forgassuk vissza az idő kerekét 5 egyszerű lépésben!)

Amint azt már az előbbiekben is jeleztük, minden egyes Nutriance terméket úgy fejlesztettek ki, hogy a többi termék hatását kiegészítve, velük együtt egy szinergikus ciklusban működjön. A legjobb eredmény érdekében kövesse a Nutriance Synergy Cycle minden egyes fontos fázisát: tisztítás, hámtalanítás, frissítés, hidratálás, megújítás és védelem.

1. LÉPÉS: TISZTÍTÁS

Tisztítsa meg arcát és nyakát a Refreshing Facial Cleanser 1 vagy a Foaming Gel Cleanser 2-vel. A Nutriance arctisztítók finoman eltávolítják a zsírt, a sminket és egyéb szennyeződéseket, tisztán hagyva a bőrt, és előkészítve azt a következő lépésre.

Mindkét arctisztító segít megtalál ni a helyes egyensúlyt a zsíros és hidratáló anyagok között, elősegítve a hidratálás egészséges megtartását. Férfiak számára a Foaming Gel Cleanser 2 finom habja kényelmes és gyakori borotválkozáshoz ideális. Borotválkozás után bőre puhább, simább és ellenállóbb lesz.

2. LÉPÉS: HÁMTALANÍTÁS

Az arctisztítás második lépése a Purifying Facial Scrub-bal való hámtalanítás. Ez egy speciális kezelés, amely a bőr igényeinek figyelembevételével heti két vagy három alkalommal javasolt.

Ez a kiváló formula nagyon finom dióhéjjal és bűbájdióval stimulálja a vérkeringést és gyorsítja a sejtmegújulást; aloé vera és kamilla összetevőinek köszönhetően pedig nyugtat.

A Purifying Facial Scrub-ot tusolás közben vagy mosakodásnál használhatja. Érezni fogja, ahogy a finom granulátumok eltávolítják az elhalt hámsejteket, serkentik a vérkeringést, bőrét hihetetlenül puhává és sima tapintásúvá varázsolják.

3. LÉPÉS: FRISSÍTÉS

Fejezze be arctisztítást a Balancing Toner 1 vagy a Balancing Toner 2-vel. Ezek a kimélő tonikok eltávolítják a bőrfelszínen maradt szennyeződéseket, miközben kiegyenlítik és frissítik a bőrt.

A Nutriance tonikok a bőrnek megfelelő válogatott növényi összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek helyreállítani az egészséges zsír-nedvességtartalom egyensúlyt. Ezenkívül a zöldtea és a kasvirág immunerősítő és antioxidáns védelmet nyújtanak a bőrnek. A tonikok használatával pórusaink apróbbaknak
tűnnek, és bőrünk ragyogó és egészséges lesz.

Mindkét tonik alkoholmentes és kímélő hatású. Nedvesítsen meg a tonikkal egy vattapamacsot, és óvatosan húzza végig arcán. Férfiaknak kiváló borotválkozás utáni
arcvíz.

4. LÉPÉS: HIDRATÁLÁS

Az Enriching Moisturizer 1 és a Revitalizing Moisturizer 2 hatékonyan hidratálja a bőrt, és válogatott növényi összetételével segít megőrizni annak nedvességtartalmát. A zöld tea hozzájárul a szabad gyökök semlegesítéséhez, mielőtt azok kárt tennének a sejtekben, a kasvirág erősíti az immunvédelmet, a széles spektrum ú UVA és UVB szűrők pedig védik a bőr kollagén és elasztin tartalmát, így megóvják azt a fényöregedéstől.

Az aloé véra nyugtatja a bőrt, és segíti megőrizni nedvességtartalmát. És az eredmény? A ráncok és az apró szarkalábak kisimulnak! Bőre fiatalabbnak fog tűnni.

5. LÉPÉS: MEGÚJÍTÁS ÉS VÉDELEM

A GNLD egyedülálló innovatív terméke, a Renewing Antioxidant Treatrnent páratlan a szépségápolási szerek piacán. Csak a Renewing Antioxidant Treatment tartalmazza a GNLD legmodernebb felfedezését: az ACR technológiát. Ez az exkluzív formula bizonyítottan hatékonya fiatalság megújításában, védi a bőrt és dacol az évekkel; serkenti továbbá a sejtműködést, feléleszti a bőr anyagcseréjét és “visszafordítja az idő múlását”.

Új és friss sejtek törnek gyorsan és természetes módon a bőrfelszínre, “feltöltve” a ráncokat és a szarkalábakat, és favorizálják a bőr nedvességmegőrző képességét. Mindössze 10 nap leforgása alatt felgyorsítják a bőr lusta és lassú anyagcseréjét. Bőre fiatalabb, puhább és simább tapintású lesz!

A Renewing Antioxidant Treatment E-, C- és A-vitamin tartalmának köszönhetően erős antioxidáns védelmet biztosít a bőr idő előtti öregedését siettető szabad gyökök ellen. A zöld tea és a kasvirág immunerősítő és antioxidáns védelmet nyújtanak. Mindezek mellett ez a fantasztikus formula széles spektrumú
UVA és UVB szűrők segítségével megállítja a fény-öregedést, és segít megőrizni a bőr fiatalos szerkezetét és rugalmasságát.

Az egyedülálló Renewing Antioxidant Treatment csak a GNLD ajánlata. Minden használatával valami fantasztikusat tesz bőréért dacol az évekkel!


AKCIÓ

ÖT EGYSZERŰ LÉPÉS, MELY VISSZAFORGATJA AZ IDŐ KEREKÉT, HOSSZAN TARTÓ FIATALOS KÜLSŐT KÖLCSÖNÖZ: A NUTRIANCE SYNERGYI CYCLE EGY FORRADALMIAN ÚJ PROGRAM, MELY KÖNNYEN KÖVETHETŐ, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE BETARTHATÓ. SEJTSZINTEN VÉDI ÉS UJÍTJA MEG A BŐRÉT. ELÉRKEZETT AZ IDŐ, HOGY MÉG SZEBB ÉS FIATALABB LEGYEN A NUTRIANCE TERMÉKCSALÁDDAL!

Akciós áron vásárolható meg Nők napja alkalmából március 8-ig:Fogyasztói ára 32.300 Ft

Nők napja alkalmából akció 5.000 Ft

Március 8-ig megvásárolható27.300 Ft-értRendelje meg most az egyéves kozmetikai csomagját! megtalálható a webáruházban!

Vélemény, hozzászólás?