Természetes hatóanyagú testápolók

Aloe Vera Gél

Az évszázadok során, világszerte emberek milliói használták a természetes aloé verát bőrük irritációinak csökkentésére. A Nutriance Aloe Vera Gel tiszta aloé vera, kamilla, hárs, búzavirág, és orbáncfű kivonat, allantoin és gyűrűvirág (kalendula) gazdag kombinációjával serkenti a sejtmegújulást, B5-provitamin (pantenol) tartalma pedig lággyá varázsolja a bőrt.

REFRESHING BATH & SHOWER GEL

Ajándékozza meg önmagát a frissesség érzésével, minden alkalommal, amikor a Refreshing Bath & Shower Gel-el mosakszik! Fürödjön olyan gyógyfüvek pazar keverékében, mint a természetes aloé vera, a B5-provitamint (panthenol), orbáncfű, gyűrűvirág és a mézfű! Imádni fogja bőre finom illatát és puhaságát, amely  újjászületik a bőrkondicionáló és kíméletesen, de alaposan tisztító készítmény hatására. Az olaj-mentes Refreshing Bath & Shower Gel könnyen leöblíthető.

Ára: 3.010 Ft

MOISTURIZING HAND & BODY LOTION

moistur hand & bodyA nap, a szél, a szennyező anyagok, a tisztítószerek, a piszok, a zsír, a víz, a klór és a hideg levegő folyamatos stresszként hatnak bőrünkre.Változó kórban lévő nőknek kifejezetten fontos használni, mert ebben a korban egyre népszerűbb a bőr kiszáradása.

A Moisturizing Hand & Body Lotion klinikailag tesztelt hidratálókrém, amely bőrbarát anyagokkal itatja át a szomjazó sejteket. Bőre ismét hidratált, puha és sima lesz, mint fiatalabb éveiben. A tápláló aloé vera, a simító B5-provitamin (panthenol), és a nyugtató hatás ú kamilla ellátja bőrét bőséges és hosszan tartó hidratálással, amely egész napját kellemessé teszi.

Ára: 2.660 Ft/250ml = 6 havi adag

GENTLE CLEANSING BAR

Fedezze fel az új tisztaságot aGentle Cleansing Bar, segítségével, amely a szappan ideális alternatívája! Ez az egyedülálló bőrtisztító tartalmazza mindazt, amire Önnek szüksége lehet: krémszerű bő habot, kímélő tisztítószereket, és 32%-ban hidratálókat! Imádni fogja, ahogy ez szappanmentes bortisztító csúszik a bőrén, gyengéden, de alaposan megtisztítva arcát és testét. Érzékeny bőrre tökéletes. Hosszan tartó, könnyen lemosható; használata után bőre tiszta, friss és selymes tapintású lesz.

Ára: 3.960 Ft, Egy éves adag

RICH REVITALIZING SHAMPOO & MILD REVITALIZING SHAMPOO

Mossa le a szennyeződéseket és nyerje vissza haja ragyogását a Nutriance luxus samponokkal!

Válassza a Rich Revitalizing Shampoo-t normál és zsíros hajra, vagy a Mild Revitalizing Shampoo-t száraz, töredezett, kezelt hajra vagy érzékeny fejbőrre. A 83-vitamin, a 85- provitamin (panthenol), és válogatott növényi összetevők együttesen fejtik ki alapos tisztító hatásukat, táplálják és ragyogóvá, dússá és rugalmassá teszik a hajat. Haja és fejbőre tiszta lesz, és valósággal újjászületik minden alkalommal, amikor Ön ezeket a finom termékeket használja!

Ára. 2.730 Ft, három havi adag

 

ENRICHING CONDITIONER

Hajunk fésüléséért, keféléséért, formázásáért, valamint a környezeti szennyeződések és vegyi kezelések hatásáért magas árat fizethetünk! Az Enriching Conditioner ellátja haját a szükséges hidratálással; hatására haja újra ragyogó és puha, és könnyen kezelhetővé válik. 85-provitamin (panthenol), édes mandula kivonat és hidratáló balzsamok teszik haját ragyogóvá és erőtől duzzadóvá!

Ára: 2.570 Ft, hat havi adag

Vélemény, hozzászólás?