Kategóriák
Étrend kiegészítők Immunrendszer Termékek

Tre-

Tre Önért

A Tre a természet gazdag, megújuló forrásaiból származó bioaktív esszencia. Ez a folyadék olyan páratlan és rendkívül hatékony gyümölcsök válogatott szemeinek kivonatából készült, melyek nagy arányban tartalmaznak rendkívül egészséges bioaktív komponenseket, más néven polifenolokat.
A tudomány bebizonyította, hogy ezekben a gyakorta szupergyümölcsnek is nevezett gyümölcsökben található polifenolok számtalan hasznos szerepet tölthetnek be az egészségmegőrzésben és az egészségesebb életmód kialakításában. A kutatások alapján elmondható, hogy azokban az esetekben, amikor ezen polifenolok hiányoztak vagy elégtelen mennyiségben voltak jelen az étrendben, a krónikus megbetegedések kialakulásának kockázata megnőtt és fordítva: ha az étrend megfelelő mennyiségben tartalmazta a kérdéses tápanyagokat, a kockázat csökkent.

Az ősi keleti, mediterrán és amazonasi gyógymódok valamint a modern tudomány ismereteit felhasználva a Tre juice a gránátalma, az acai bogyó és a zöldtea rendkívül hatékony hármas alapjára épül, melyet az Inflox, az antioxidánsban gazdag sötét színű bogyós gyümölcsök sajátos keveréke tesz valóban verhetetlenné és a maga nemében egyedülállóvá. Az eredmény: egy olyan ital, amely nem csupán ízletes, de összetevőinek egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományosan is igazolták.

A közelmúltban végzett két tudományos tanulmány segítségével világosabb képet kaphatunk erről a területről. Az elsőt 2008 decemberében végezték a Svédországi Karolinska Intézet Alzheimer Kutató Központjában. Ez kimutatta, hogy a zsírokban, cukrokban és koleszterinben gazdag táplálkozás hasonló elváltozásokat eredményez az agyban, mint amilyent az Alzheimer-kórban szenvedőknél diagnosztizálnak.

A Tre új távlatokat nyitott az egészségesebb életre és vitalitásra való törekvésben. Tre az életért. Tre a jobb életért. videót:

Tekintse meg az alábbi videót: Katt!

Kategóriák
Étrend kiegészítők Szív és érrendszeri megbetegedések

All C – C-vitamin étrend kiegészítő

A C-vitamin alapvető tápanyagunk, ám szervezetünk nem képes raktározni, ezért egészségünk védelme érdekében, folyamatosan gondoskodnunk kell rendszeres utánpótlásáról. A legfrissebb kutatások azt igazolták, hogy a vízben oldódó C-vitamin elengedhetetlenül fontos szerepet játszik a sejtek  egészséges állapotának  fenntartásában. Szükségünk van rá a kollagén szintézise során is. A kollagén, a sejt kötőanyagának része, alapvetően fontos a csont- és izomrendszer teherbíró képességének biztosításában, a bőr szerkezetét is meghatározza, a vérerek és más szerves szövetek felépítésében is fontos szerepet játszik.

A legfrissebb kutatási eredmények aláhúzzák a C-vitamin mint vízben oldható antioxidáns jelentőségét. A C-vitamin segíti a sebek gyógyulását, erősíti a vérerek, főleg a hajszálerek falát. Az anyagcserében is fontos szerepe van, mert elősegíti a vas felszívódását és „újra feltölti szervezetünket E-vitaminnal.

Akik nagyobb mennyiségben juttatnak szervezetükbe C-vitamint, az iszkémiás szívbetegség kialakulására 33%-al alacsonyabb hajlamot mutattak.

A GNLD All-C tablettája rendkívül ízletes, emellett napi fogyasztása 50 mg C-vitamint biztosít szervezetünk számára.

GNLD All C – C-vitamin előnyök címszavakban

Bioflavonoidokat tartalmaz, egy a rostos déligyümölcsökben található alkotóelemet, mely a C-vitamin felszívódását segíti elő.
Finom narancsízű. Természetes narancslevet tartalmaz.
A C-vitamint természetes módon bocsátja rendelkezésünkre. Alapvető
összetevői megegyeznek a rostos déligyümölcsökéivel.
Természetes anyagokkal édesített. Az édesítőszerek belső aránya a friss
narancséval megegyező.
Rágható. Kényelmesen hozzájuthatunk napi C-vitamin adagunkhoz.
Jól adagolható gyermekeknek.
Hosszú ideig eltartható. A 10%-kal megemelt hatóanyag-tartalom biztosítja, hogy a tabletta a szavatosság lejáratakor, a gyártástól számított két év múlva is tökéletes.

A gyermekek nagyon szeretik, cukorka helyett szívesen szopogatják az ALL- C vitamint,  próbálja ki!

Megrendelés

Kategóriák
Étrend kiegészítők Immunrendszer Termékek

BETAGUARD – antioxidáns étrend kiegészítő

Antioxidáns tartalmú dietetikus étrend-kiegészítő

Védekezzenek a füst és a toxinok mindennapi támadása ellen!

Betaguard Antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő

Betaguard Antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő

 

Az antioxidánsok védik sejtjeinket és szöveteinket a levegőben, vízben és  élelmiszerekben jelenlevő szennyezőanyagok káros hatásaitól. A tudósok állítása szerint egyes tápanyagok megerősíthetik a szervezet védekező funkcióit az ilyen jellegű hatásokkal szemben.

A GNLD Betaguard terméke a táplálkozáson keresztül ad védettséget. Antioxidáló és méregtelenítő összetevőinek köszönhetően segít a szervezetnek a toxikus anyagok semlegesítésében és kiküszöbölésében. Teljes értékű karotinokból, B-vitaminokból és gondosan válogatott ásványi anyagokból épül fel. Az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges valamennyi tápanyagot biztosítja.

Miért a GNLD Betaguard antioxidáns étrend kiegészítője?

Ez a tartalom csak belépett felhasználóink számára elérhető
Login or register.

Kipróbálná? Megrendelés:

Kategóriák
Étrend kiegészítők Sejttáplálás Termékek

KAL-MAG PLUS D

Kal-Mag+DÉtrend-kiegészítő tabletta kalciummal, magnéziummal és D3-vitaminnal

A kalcium és a magnézium két fontos ásványi anyag, amely nem hiányozhat napi táplálkozásunkból. Mindkettő azonban az ételekben is megtalálható, melyeket általában fogyasztunk, de ily módon nehezen jutunk el a megfelelő mennyiséghez. Azért, hogy csontjaink egészségesek és erősek legyenek, oda kell figyelnünk a napi bevitelre. A D- vitamin szorosan kapcsolódik a kalciumhoz, mert növeli az elfogyasztott ételekben lévő kalcium felszívódását.

A kálcium, a magnézium és a D-vitamin egymással szorosan együttműködve a legfontosabb szerepet tölti be a csontok fejlődésében. Emellett azonban számos egyéb feleadatot is ellátnak a szervezetben:

A kalcium megerősíti a fogakat és a csontokat, emellett csökkenti a magas vérnyomás kialakulásának kockázatát. A magnézium növeli a fehérjék felhasználásának képességét, és nagyban hozzájárul az idegrendszer anyagcseréjének jó működéséhez, több száz enzimreakcióban vesz részt.

Hallgassák meg a következő tájékoztatót:

[MEDIA not found]

A Kal-Mag Plus D az egyik legmegbízhatóbb étrend kiegészítő napjainkban: két esszenciális ásványi anyag minden előnyét garantálja; ezek az ásványi anyagok
jelentősen befolyásolhatják egészségi állapotunkat. Exkluzív formulájának köszönhetően, a benne levő D3-vitamin megkönnyíti a kalcium felszívódását a
szervezetben.

Csontritkulás kivédésere kiválóan alkalmas.>>>CSONTRITKULÁS>>>

Európában évente 220.000 embernél diagnosztizálnak vastagbélrákot és közülük több mint 50% nő!

Ez a tartalom csak belépett felhasználóink számára elérhető
Login or register.

Rendelje meg!

Kategóriák
Étrend kiegészítők Sejttáplálás Termékek

FORMULA IV

Vitaminok és ásványi anyagok válogatott növényi olajban

FormulaIV multivitamin

FormulaIV multivitamin

A vitaminok és ásványi anyagok olyan alapvető tápanyagok, amelyek a proteinekkel és zsírokkal, a szterolokkal és lipidekkel együtt részt vesznek a sejtek táplálásában és hozzájárulnak a szervezet általános jólétéhez. Amennyiben ezeknek az anyagoknak a szervezeten belüli egyensúlya megbillen, az emberen túlzott fáradságérzet hatalmasodhat el, s ami ennél is rosszabb, súlyos zavar keletkezhet a sejtek normális működésében.

A Formula IV sokkal több, mint egy egyszerű multivitamin; vitaminok, ásványi    anyagok,  fehérjék, teljes értékű      búzából, szójából és rizsből származó, lipidek és szterolok exkluzív keveréke, azért, hogy a sejtek fala megőrizhesse áteresztő
képességét, és a tápanyagok felszívódása illetve a salakanyagok kiküszöbölése zökkenésmentesen működhessen.

Miért a GNLD Formula IV vitamin tablettája?

Ez a tartalom csak belépett felhasználóink számára elérhető
Login or register.

Teljes és természetes étrend-kiegészítő. Exkluzív, négy fő összetevő alkotja:theGreenPill
vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék és lipidek / szterolok. A Tre-en-en
teljes szemekből készült koncentrátumra alapul.
Multivitamin. Tartalmazza a legfontosabb, zsírban és vízben oldódó vitaminokat.
Zselatin kapszula. Egy könnyen lenyelhető és azonnal oldódó kapszulában rejlő tápanyagok teljes egészükben hasznosulnak.
Tápértéke hosszú ideig garantált. A termék a kétéves szavatosság lejáratának
napján is tökéletes, változatlan tápértékű.

Szeretné kirobbanó formában érezni magát?

Rendelje meg most! Rendelés_

 

Kategóriák
Étrend kiegészítők Sejttáplálás Termékek

FORMULA IV PLUS

Formula IV Plus

Formula IV Plus

Szervezetünk minden egyes sejtje úgy működik, mint egy kis gépezet, melyet éjjel-nappal használnak, hogy különleges funkcióját ellássa. Csak akkor tud működni, ha megkapja azokat a tápanyagokat, melyeket táplálkozásunkon keresztül juttatunk be a szervezetünkbe. Amennyiben a sejtek a tápanyagok optimális kombinációját kapják, akkor maximális hatékonysággal képesek dolgozni. A tudósok egyetértenek abban, hogy a sejtek megfelelő táplálásában fontos szerep jut a nyomelemeknek, lipideknek és szteroloknak.

Ez a tartalom csak belépett felhasználóink számára elérhető
Login or register.

Szeretne végre kirobbanó formában lenni?

Próbálja ki a Formula IV Plust-t!

Megrendelés:

 

Kategóriák
Emésztőrendszer Étrend kiegészítők

Emésztőrendszer

Az antioxidánsok szerepe a gyomor és bélrendszer betegségeiben

Számos táplálkozási tényezővel magyarázzák a vastagbél-daganatok kifejlődésének okát. A főbb magyarázatok közé tartozik a hazai magas fehérje- és zsírfogyasztás, az alacsony diétásrost- fogyasztás és az antioxidánsok fogyasztásának hiánya. Ismeretes, hogy 100 g fehérjefogyasztás estén már már fokozódhat a szervezetben a nitrátképződés. A  zsírok fogyasztása elősegíti az epesavak elválasztását, amely a colonban történt pangása következtében másodlagos epesavvá alakul, amely már rákkeltő hatással rendelkezik. Az alacsony antioxidáns- ellátást bizonyítják a hazai felmérések is.

3+2+1

 

A hazai lakosság marginális antioxidáns táplálkozására jellemző, az Első Magyarországi Reprezentációs Táplálkozási Vizsgálatok szerint, hogy C- vitaminból a vizsgált személyek 60%-a a javasolt 60 mg- nál kevesebbet fogyaszt. A vizsgált személyeknél a fehérvérsejtek C- vitamin szintje a férfiak 39, a nők 34%-ánál volt alacsonyabb a kívánatosnál.

Hasonlóan ítélhető meg az A- és E- vitamin- ellátottság is. A vérszérumból végzett vizsgálatok azt igazolják, hogy a férfiak 51, a nők 58%-ának a A- vitamin- ellátottsága hiányos. E- vitaminból az ajánlott napi szükséglet legalább 12  g. A hazai felmérések 7,5 g-nak találták a napi fogyasztott mennyiséget.

A javasolt napi 30 g diétásrost- fogyasztással szemben csupán 1521 g az egy főre jutó napi fogyasztás. Ennek következtében elmarad a számos hidroxil- csoportot tartalmazó lignin gyökfogó hatása. De nem tud érvényesülni a glükozinolátorok bioaktiválása sem, amelyek megakadályozzák, hogy a karciogén molekulák eljussanak a célsejthez.

A vizsgálatok megerősítik azt az ismert tényt, hogy az antioxidáns tartalmú élelmiszerek, gyümölcs- és zöldségfélék, az eddig is jól ismert egyéb specifikus hatásaikon túl, jelentős antioxidativ hatást is kifejtenek. Ezért is javasolt a zöldség-  és gyümölcsfélék fogyasztásának növelése táplálkozásunkban. Ugyancsak segítséget jelentenek az antioxidáns tartalmú, növényi eredetű táplálékkiegészítők, amelyek védőhatást jelentenek a gyomor- és bélrendszeri betegségek megelőzésében.

Ide tartoznak a: Carotenoid Complex, Weath Germ Oil E-vitamin.

Erősítse meg szervezete természetes védőrendszerét!

Ez a tartalom csak belépett felhasználóink számára elérhető
Login or register.

Kedvezményes megrendelésért kattintson a tagfelvételi kérelemre a Letöltések  oldalon .

Kategóriák
Étrend kiegészítők Immunrendszer Termékek

CRUCIFEROUS PLUS™

GNLD-termekek-Cruciferous-Plus

GNLD Cruciferous Plus

Crucierous Plus

A keresztesvirágú zöldségek, vagyis a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó családjába
tartozók, sajátságos, semmilyen más élelmiszerben meg nem található fitonutrienseket tartalmaznak. Olyan tápanyagokról van szó, amelyek képesek csökkenteni egyes tumorok kialakulásának kockázatát, különösen a mell-, prosztata- és emésztőrendszeri daganatokét. Az American Cancer Society napi egy adag keresztesvirágú zöldség fogyasztását javasolja, az átlagfogyasztás viszont ezzel szemben egy adag hetente. Minden Cruciferous Plus tabletta garantálja egy optimális adag különböző keresztesvirágú zöldségben található fitonutriens mennyiség bevitelét.

MIÉRT A KERESZTESVIRÁGÚAK?

 • Kutatások bebizonyították, hogy a nagy mértékű keresztesvirágú-fogyasztás jelentősen csökkenti az egyes daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát.
 • A keresztesvirágúak olyan, az egészségünkre nézve hasznos fitonutrienseket tartalmaznak, amelyek semmilyen más táplálékunkban nem fordulnak elő.
 • A keresztesvirágúak az immunrendszer-erősítő anyagokat is tartalmaznak.
 • Számos közegészségügyi szervezet ajánlja a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségekből és gyümölcsökből napi 1 adag fogyasztását.

MIÉRT A CRUCIFEROUS PLUS?

 • Olyan táplálék-kiegészítő, amely a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségek és gyümölcsök széles skáláját tartalmazza.
 • A GNLD egyedülálló keresztesvirágú táplálékkiegészítője brokkoli, káposzta, hónapos retek, barna és fekete brokkoli.jpeg-1mustár valamint zsálya keverékéből készül.
 • A Cruciferous Plus más – narancsból, édesgyökérből és szójamagból származó – összetevők jótékony hatását is magában foglalja.
 • Megvéd a hormonális megbetegedéséktől.
 • A sejtjeink felületén receptorok vannak, amelyekre rátapad a cruciferous, és nem engedi kifejlődni a daganatot.
 • A teljes értékű alapanyagai az egészség szempontjából fontos fitonutrienseket tartalmaznak, amelyek képesek a toxinok semlegesítésére, a koleszterinszint csökkentésére, valamint az immunrendszer erősítésére.
 • lOO %-ban természetes. Színezőket, aromákat, konzerváló anyagot vagy mesterséges édesítőt nem tartalmaz.
 • Könnyen lenyelhető. Segítségével eleget tehetnek a közegészségügyi szervezetek ajánlásának, miszerint fontos a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségekből és gyümölcsökből napi 1 adag fogyasztása.

A CRUCIFEROUS PLUS CSÖKKENTI A KOCKÁZATOT

A GNLD egy olyan tökéletes terméket akart kifejleszteni, amely a piacon a legjobb, és amely a keresztesvirágúak minden jó tulajdonságát ötvözi. Célunk elérése érdekében, először is az erre vonatkozó több mint 20 év kutató munkájának eredményeit vettük alapul, nevezetesen azokat a tanulmányokat, amelyek a keresztesvirágúak fogyasztása és a daganatok kockázatának csökkenése között összefüggéseket vizsgálják. Sikerült beazonosítanunk az ezekben a növényekben található kulcsfontosságú tápanyagokat, és az exkluzív termékünk kidolgozásához kizárólag olyan fitonutrienseket használtunk fel, amelyek ezekből a természetes, a keresztesvirágúak családjába tartozó növények keverékéből származnak:

 • brokkoli
 • retek
 • zöld káposzta
 • fekete mustár
 • barna mustár
 • zsázsa

ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS FOGYASZTÁS: MAJDNEM MINDANNYIAN HIÁNYT SZENVEDÜNK

Az emberek viszont, akárhol is éljenek, nem követik a jótanácsot.

A “Második egészséggel és táplálkozással foglalkozó országos felmérés” (NHANES II) adatai szerint az észak-amerikai lakosságnak kevesebb, mint 100%-a fogyasztja ebből a zöldségféléből a napi ajánlott mennyiséget. A felmérés arra is fényt derített, hogy egy adott napra vetítve, a lakosság 45 %-a nem fogyasztott gyümölcsöt vagy gyümölcslevet, és 22 %-a egyáltalán nem fogyasztott zöldséget.

Tévedhetünk annak megítélésében, hogy mi az a megfelelő mennyiség, amit naponta kell fogyasztani. A Friss Gyümölcsért és Zöldségért Egyesület által végzett felmérések kimutatták, hogy a fogyasztók 33%-a hajlamos a bevitt mennyiségek túlértékelésére. 2000 család étkezési szokásainak a tanulmányozása bebizonyította, hogy a kísérletben résztvevők 13%-a kevesebb zöldséget, 56 %-a pedig kevesebb gyümölcsöt fogyasztott a megjelölt mennyiségekhez képest.

Az emberek átlagban naponta egy adag gyümölcsöt és két adag zöldséget fogyasztottak, ami jóval kevesebb, mint a közegészségügyi szervezetek által javasolt napi 5 vagy annál több adag. Az átfogóbb tanulmányok azt bizonyítják, hogy az átlagban elfogyasztott zöldség és gyümölcs napi 2,5-3,5 adagnak felel meg.

A CRUCIFEROUS PLUS PÓTOLJA A HIÁNYT

Könnyű azt tanácsolni, hogy fogyasszunk kelbimbóból, brokkoliból, kelkáposztából szervezetünk számára elegendő napi mennyiséget, de nem olyan egyszerű ennek a tanácsnak eleget is tenni. Egy tabletta Cruciferous Plus tartalmazza mindazokat a fontos összetevőket, amelyek egy optimális adag keresztesvirágú zöldségféléből származnak.

A természetből merített, és a tudomány által támogatott Cruciferous Plus kitűnő lehetőséget ad a rossz étkezési szokásaink következtében fellépő hiány pótlására, és annak biztosítására, hogy szervezetünk hozzájusson a szükséges mennyiségű keresztesvirágúakhoz.

Megrendeléshez kattintson ide———->>>>>>

Kategóriák
Étrend kiegészítők ProVitality energia program

Pro Vitality+ – energia feltöltő program

Folyamatos fejlesztések, kutatások és minőségellenőrzések biztosítják, hogy a fogyasztók mindig a lehető legjobb és leghatékonyabb GNLD termékekhez jut!

 

Proaktív táplálkozás a nagyobb életerőért

A világon mindenütt egyre magasabb azoknak a megbetegedéseknek a száma, amelyek közvetlenül a helytelen   táplálkozási szokásokkal és a túlsúllyal függnek össze. Sok ember étrendje nem tartalmazza azokat a tápanyagokat,  amikre szükség lenne. Megfelelő táplálkozás hiányában pedig, az energiaszint és a szervezet vitalitása csökkenhet.

A valóságban a helyes táplálkozás piramisa a lakosság nagy részénél fejjel lefelé működik: túl sok az egészségtelen   és túl kevés az egészséges elfogyasztott élelmiszer! Nézzék meg a videót!

[MEDIA not found]

 • 90%-unk nem fogyaszt 5-13 adag zöldséget és gyümölcsöt, mint amennyi a napi ajánlott mennyiség lenne
 • 70%-unk fogyaszt olyan ételt, ami kimondottan káros az egészségre
 • Sokan még napi egy adag teljes kiőrlésű gabonát sem fogyasztanak
 • A lipidek és szterolok nagy része áldozatul esik az élelmiszerek eltarthatóságát növelő feldolgozási folyamatoknak
 • Sokan nem esznek tengeri halakat, mert attól tartanak, hogy higanyt és egyéb szennyeződéseket tartalmaznak

ALAKÍTSA ÁT A MEGFELELŐ FORMÁRA SAJÁT WELLNESS PIRAMISÁT!

 

aktualis-taplalkozas-piramis

Aktuális táplálkozási piramis

 

 

 • A világ vezető egészségügyi szervezetei, mint a World Health Organization, az American Centers for Disease Control vagy az  Európai Unió egyetértenek abban, hogy az egészségügyi problémák megoldásának fontos részét képezi a folyamatos testsúly kontroll, a rendszeres testmozgás és természetesen a  tápanyag dús étrend is.
 • Több teljes kiőrlésű gabonából készült ételt, több zöldséget és  gyümölcsöt valamint több omega-3 zsírsavakban gazdag  élelmiszert kellene fogyasztanunk; emellett törekednünk kéne az  egészséges testsúly megtartására.
 • Még azoknak is, akik igyekeznek helyes, egészséges étrendet  kialakítani számos kihívással kell szembenézniük. A rohanó  életmód, a rendszertelen, gyors étkezés és a készételek fogyasztása  következtében táplálkozásunkban tápanyaghiány alakul ki, amelyet a megfelelő étrend-kiegészítőkkel kellene pótolnunk.

A GNLD MEGOLDÁSA: PRO VITALITY+

 

gnld-egeszseg-piramis

GNLD Egészség piramis

 

 

 • Teljes értékű ételekből származó tápanyagokat tartalmaz; bizonyítottan növeli a szervezet vitalitását és energiaszintjét.
 • Praktikus kiszerelés.
 • Három tudományosan bizonyított hatékonyságú terméket tartalmaz: a Tre-en-en, a Carotenoid Complex és az Omega-3 Salmon Oil Plus biztosítja a teljes kiőrlésű gabonában, a zöldségekben és gyümölcsökben, illetve a halban található kulcsfontosságú tápanyagokat.
 • Minden csomag pontosan annyi tápanyagot tartalmaz ami*:
  • Megfelelő energiaszintet biztosít
  • Optimális antioxidáns védelmet nyújt
  • Erősíti az immunrendszert
  • Javítja a szív és az agy egészségi állapotát
  • Rugalmasabb, egészségesebb ízületet eredményez
  • Egészséges, fiatalos bőr, haj és körmök
 • A Pro Vitality komplex étrend-kiegészítő a lehető legjobb választás minden helyzetben, ahogy az egészsége kívánja!

 

Ehhez a témához kapcsolódik: Tre-en-en, Carotenoid Complex, Omega 3, Esential vitamin & Mineral complex


Megrendelés 

Nincs regisztrációs díj!!! mégis egy évig kedvezménnyel vásárolhat!