TTT – SAB

Természetes alapok, tudományos háttér: ez a NeoLife különbség!

Humán klinikai vizsgálatok jelentik a garanciát

A világ több tudományos folyóíratában közzétettek számos, A NeoLife termékek hatékonyságának tesztelésére irányuló humánklinikai vizsgálat eredményt, beleértve az Americanof Nutrition-t, az International of Toxicology-t, a FASEB-et, valamint az American Journal of Clinical Nutricion-t.

Egy olyan világban, ahol túlnyomó részt állatokon végzett teszteket alkalmaznak, ezek a klinikai vizsgálatok a NeoLife egyik büszkesége. Igazolja elkötelezettségét az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos kutatások, valamint a kozmetikumokra vonatkozó vizsgálatok közzététele mellett.

A NeoLife immár hat évtizede a termék innováció terén olyan megoldásokat használ, amelyeket a különféle társaságok egyedülállóak. Egy olyan időszakban kezdve, amikor a táplálkozástudomány és környezetvédelem nem kapott a jelenlegihez hasonló mérvű publicitást, a NeoLife új termékek fejlesztésére indult, azzal a szilárd meggyőződéssel, hogy a termékösszetétel alapja csak természetes lehet. Ez az elkötelezettség magával ragadott egy világhírű tudóst Dr. Arthur Futrst-öt. A NeoLife termékeivel kapcsolatos kutató- fejlesztő munka vezetőjeként megszervezte a Tudományos Tanácsadó Testület tagjait.

A NeoLife Tudományos Tanácsadó Testülete (SAB) nagy figyelmet fordít arra, hogy Önök megértsék milyen fontosak is a gyümölcsök és zöldségek, melyekkel megvédhetik magukat a betegségekkel szemben, és megelőzhetik azokat. A kutatás az 1970-es évek végén kezdődött, amikor elkezdődött a különböző étrend kiegészítők ismertetése a világon, mint a Carotenoid Complex™, Flavonoid Complex™, Cruciferous Plus™ és Garlic Allium Complex™.TTT-labor

A sokszínű ételek hatalma, az emberi táplálkozási lánc, a gyümölcsökben és zöldségekben található nutriensek megtalálhatók ezekben a termékekben, és  arra késztetik a tudományt, hogy mindig új kutatásokba kezdjen, melyek újra és újra bebizonyítják, hogy fontosságuk a helyes emberi táplálkozásban, a vitalitásban nélkülözhetetlen.

A SAB tudja a választ!

A Tudományos Tanácsadó Testület (SAB) válaszol feltett fontos kérdéseikre:

K: Mennyi teljes kiőrlésű gabonának felel meg egy teljes doboznyi Tre-en-en gabonakoncentrátum?

V: Minden doboz Tre-en-en több mint 20 kg búzának, rizsnek és szójának felel meg.

 

K: Az ALL C rágótablettát gyermekek is fogyaszthatják?

V: Természetesen! A C-vitamin garantált antioxidáns, és a kötőszövetek fontos alkotóeleme. Hozzájárul az immunrendszer jobb működéséhez is. A C-vitamin természetes narancs ízét a gyermeke nagyon szeretik. Minden tabletta megfelel egy teljes narancs C-vitamin tartalmának. Gyakorlatilag az All-C a víz kivételével a narancs minden összetevőjét tartalmazza.

 

K: Aki cukorbeteg az is fogyaszthat Aloe Vera Plus italt, tekintve, hogy fruktózt tartalmaz?

V: Igen, mivel a fruktóz a szaharóztól eltérően nem produkál glikémiás csúcsokat, ezért a cukorbetegek is fogyaszthatják. Mindazonáltal mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy beszéljék meg kezelőorvosával is. A cukorbetegség komoly dolog, amely az étkezésben szigorú feltételeket szab, minden embernél másként jelentkezik, a kor előrehaladtával rosszabodhat, ezért minden étkezési szokásokban történő változást komolyan mérlegelni kell.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR A NeoLife Tudományos Tanácsadó Testülete
Ma, a NeoLife Tudományos Tanácsadó Testülete az egész világot átfogó, vezető tudósokból és kutatási intézményekből álló hálózat élén foglal helyet. Ennek a hálózatnak minden tagja arra törekszik, hogy a világ legjobb, legbiztonságosabb, leghatásosabb termékeit nyújtsa. Elkötelezettségük és szorgalmuk olyan bőséges tudást, ihletet és lehetőségeket biztosít a NeoLife-nek, amivel egyik versenytársa sem rendelkezik.

slide0099_image011

“Az okos ember a sját tapasztalataiból, hibáiból tanul, a másokéból karriert csinál.” Tonk Emil