Tre

Tre-A Természet ajándéka

TRE “A VITALITÁS ESSZENCIÁJA

A TRE tökéletesen tükrözi a NeoLife termékfilozófiáját: természetes alapok, tudományos háttér.

A jóléti táplálkozásban való tiszta tükröződésnek köszönhetően a táplálék változatossága a természetnek köszönhető.

A képen a következők lehetnek: ital

HATÉKONY ÉS EGYEDI
Gránátalma, acai bogyó és zöld tea magas tisztaságú keveréke, az Inflox bogyós növények kivonatával kiegészítve; a Tre hatását a resveratrol és az alpha liponsav, két erős antioxidáns is fokozza. Agave kaktuszból kivont természetes sziruppal édesítik.

HATÁSOS
Sztenderd mennyiségű aktív összetevőket tartalmaz, mint például a gránátalmában található punicalagin és a zöld teában levő polifenolok.

ÍZLETES ÉS KONCENTRÁLT
Már az első korty után érezni fogják frissítő ízét és az aktív összetevők élénkítő hatását.

EGÉSZSÉGES, REVITALIZÁLÓ
A Tre alacsony glikémiás esszencia

A TRE

Hatékony és egyedi, magas tisztaságú keverék, az Inflox bogyós növények kivonatával kiegészítve (amerikai krém, fekete bodza, fekete sárgadinnye, fekete ribizke, vörös szőlő, fehér szőlő, tőzeg áfonya). A Tre hatása egy resveratrol (a vörösborban található összetevő, amely védi a szívet és az érrendszert, ugyanakkor genetikai védőszerepe van) és az alfa-lipoic sav (egy erős vízben és zsírban egyaránt oldódó antioxidáns, amely regenerálja a C- és E-vitamint , ugyanakkor csökkenti az antioxidáns stressz mértékét) fokozza.

Agave kaktuszból kivont természetes sziruppal édesítik.

Hatásos. Sztenderd mennyiségű aktív összetevők, mint például egy gránátalmában található pikkelygin és egy zöld teában levő polifenolok, biztosítják a megfelelő mennyiség bevitelét minden egyes adagban, amiből a Tre potens bioaktív esszencia.

Ízletes és koncentrált. A Tre nem csak egy ital. A természet leghatékonyabb összetevőinek egyedi kombinációja, erős antioxidánsokkal keverve, tiszta és természetes,

tudományosan kidolgozott esszencia.

Egészséges. Revitalizáló, alacsony glikémiás esszencia.

A Tre-ben található polifenolok egy egyedülálló tulajdonsága, hogy a vér-agy gáton átjutva közvetlenül agyterületén képesek kifejteni jótékony hatást: védik az agysejteket az esetleges károsodásoktól és megóvják azok kulcsfontosságú funkcióit. Az egyik legnagyobb aktivitású szervezetről van szó, az oxidációs és gyulladásos folyamatok veszélyeztetik.

Tudományos tanulmány segítségével világosabb képet kaphatunk erről a területről. Tanulmányt végzett a Svédországi Karolinska Intézetben, az Alzheimer Kutató Központjában 2008-ban. Ez azt jelzi, hogy a zsírokban, a cukorban és a koleszterinben gazdag táplálkozásban hasonló elváltozások eredményeznek az agyban, mint amilyeneket az Alzheimer-kórban szenvedőknél diagnosztizálni.

A második tanulmány azt mutatta ki, hogy a polifenolokban gazdag gyümölcsök fogyasztása képes meggátolni az előbb említett negatív folyamatokat. A Journal of Food Science 2008. januári számában koreai kutatók számoltak be. Kimutatták, hogy néhány profenol képes csökkenteni az Alzheimer-kórral kapcsolatos káros folyamatokat, valamint az agy sejtjeire és az agyszövetre ható oxidatív stressz kiváltotta daganatot más formáit.

1 napi dózis: 2×30 ml

Sclerosis multiplex

A leggyakoribb szervi idegbetegség az epilepszia mellett. A betegség OKA ismeretlen, nem tisztázott. Az utóbbi évtizedekben az autóimmun folyamat és a vírusos eredet lehetősége kiemelkedett. Előfordulási földrajzi viszonyok, az északi országok gyakoribb, mint a déliekben. Nőknél kétszer oly gyakran fordul elő. Változatos tünetei a központi idegrendszer fehér állományának szétszórt ritka velőállománya (demierilzáció) gócai okozza, ez utal egy betegség elnevezésére egy multiplex jelzőre.

Jellemző a hullámzó lefolyás: jobb abbodások (schubok) és jobb állapotok (remissziók) váltakoznak. A betegek egyharmadánál egy lefolyás folyamatosan progrediáló. A rosszabbodás megmutatkozhat ugyanazon tünetek súlyosbodásában, vagy új változásainak fellépésében. Lehetséges, hogy a tünetek bizonyos határig javulnak, majd az állapot kép állandósul. Előfordulhat, hogy jóindulatú formája “egyetlen betegségi szakembere az életében – amely rendeződik.

Különböző ártalmas hatások, fertőzések, nőknél áldott állapot, születés, új szabad betegség szakot kiváltani.

Az első tünetek, amelyek igen változatosak, leggyakrabban 20-40 életévnél jelentkeznek.

Kettős látás, néha látás átmeneti lelke, szemtekerezgés, tagolt (skandáló) beszéd, változó kiterjedésű zsibbadások, a végtagokban tremor, bénulások.nA bénulás központilag, ami görcsös (spasztikus) izommerevség, fokozott reflexek, kóros reflexek jelenléte határozza meg. Elhanyagolt esetekben a bénult végtagokon az ín- és az izom zsugorok alakulnak ki. Gyakori tünetei: vizelési zavar, nyúlt velői góc esetén nyelési zavar, félrenyelés, váladékozás, szédülés. A betegek gyakran indokolatlanul felhangoltak, máskor túl érzékenyek.