NeoLife termékek

NeoLife termékek

24 ÉVE MAGYARORSZÁGON

60 ÉVE A VILÁGON

2018 fontos mérföldkő a NeoLife család életében: 60 évnyi elkötelezett munka azzal a küldetéssel, hogy jobb és egészségesebbé tegyük a világot. Kiemelkedő minőségű termékek, avantgárd tudomány és egy jövedelmező üzleti lehetőség valamint sok-sok sikertörténet világszerte.

60 éve a NeoLife az egészség és a jólét szolgálatában áll. ez alatt az idő alatt termékeinket a Tudományos Tanácsadó Testület, egy vezető tudósokból, kutatókból és laboratóriumokból álló világháló élén álló testület dolgozta ki dr. Arthur Furst, egy nemzetközileg elismert toxikológus és úttörő rákkutató vezetésével. A SAB védjegy a biztonságos és hatékony.

Küldetésünk, hogy a világot egészségesebbé és boldogabbá tegyük.

Tudósaink csak a tudomány legújabb eredményei alapján kifejlesztett , bizonyítottan hatásos termékeket engedik forgalmazni. A hatóanyagok az emberi táplálkozási láncból származnak, hosszú távon sincsenek mellékhatások. A NeoLife nem használ olcsó szintetikus vitaminokat, fakéregből, csontlisztből, stb. előállított kivonatokat, mert ezek az emésztőrendszerünk számára idegen anyagok,, ezért rosszul hasznoslnak. Csak a legmagasabb  minőségi követelményeket kielégítő alapanyag, gyártástechnológia és késztermék a megengedett.

TERMÉSZETES ALAPÚ, TUDOMÁNYOSAN TÁMOGATOTT

A TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓ TESTÜLET –SAB-AZ ÉLŐ LELKIISMERETÜNK, A TERMÉKGYÁRTÁS SORÁN MINDEN EGYES LÉPÉSNÉL JELEN VANNAK, A KUTATÁSNÁL ÉS A FEJLESZTÉSNÉL IS.

slide0101_image013

A Dr.Artur Furst világhírű toxikológus és rákkutató által több mint három évtizede alapított NeoLife Tudományos Tanácsadó Testület ma a világ legjobb tudósaiból és kutató intézeteiből álló hálózat középpontjában áll, melynek minden tagja elkötelezett amellett, hogy a legkifinomultabb és a leghatékonyabb termékeket hozzák létre. A NeoLife SAB tagjai a világ legelismertebb kutatói közé tartoznak ás tevékenyen részt vesznek a világ tudományos közösségének életében. Ennek az elismert csapatnak elkötelezettsége és szorgalma biztosítja a NeoLife számára a tudást, a széleskörű rálátást és olyan lehetőségeket, amelyekkel egyik versenytársunk sem rendelkezik.

Ennek az igen elismert globális Teamnek az elkötelezettsége biztosít a NeoLife számára olyan széleskörű ismereteket, távlatokat és lehetőségeket, amelyek egyedülállóak a piacon. A NeoLife tudományos hírneve olyannyira megalapozott, hogy termékeinket olyan jó nevű szervezetek is használják, mint Pl. az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma, az UNESCO, vagy a világ számos részén egyetemek és tudományos intézetek kutatói.

 

GNLD tremékek-kék 02000910003

Az egyik legmarkánsabb különbség, amivel a NeoLife kiemelkedik a többiek közül abban áll, hogy egyedülálló termékeket gyárt és forgalmaz, olyan termékeket, amelyek beváltak és amelyekre az embereknek szükségük van egészségük megőrzése érdekében. Az elmúlt öt évtizedben folyamatosan arra törekedett a cég, hogy kiemelkedően jó minőségű termékeket fejlesszen ki és forgalmazzon.

A NeoLife termékei olyan területeket fednek le, mint az étrend-kiegészítők, bőrápolás, és a tisztítószerek- tehát olyan termékek, amelyeket minden család rendszeresen használ teljes megelégedéssel.

Összegezve:

  • világhírű tudományos gárda
  • 60  éves tapasztalat
  • a természet és a tudomány legtökéletesebb találkozása
  • a termékeket nagyszerűen lehet kombinálni
  • nincs termékáradat

Új termékcsalád!!!

 

AGE-DEFYING CELL ACTIVATING SYSTEM

ÖREGEDÉSGÁTLÓ SEJTAKTIVÁLÓ RENDSZER

A Nutriance Organic egy tudományosan kidolgozott tengeri növény alapanyagú arcápoló termékcsalád. Öregedésgátló sejtaktiváló rendszeren alapuló arcápolás. Eco-cert tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Természet ihlette, tudomány alkotta

A NeoLife-ben egyszerű a termékfilozófiánk: a minőségi követelmények abszolút, eltökélt követése, kompromisszumok nélkül. A termékek természetes összetevőik révén segítenek abban, hogy energikusak legyünk és optimális egészségi állapotnak örvendjünk. Tápanyagaink hatékonyak, klinikailag teszteltek, exkluzív formulák formájában kerülnek forgalomba, biztosítják a felszívódást, haladó technikával készülnek és tudományosan dolgozzák ki. Több mint 50 éve a globális egészség szolgálatában: a NeoLife elkötelezettsége a globális egészség iránt minden termékkel kapcsolatos döntésben megnyilvánul a kezdetektől fogva napjainkig! Az optimális egészségi állapot mellett tettük le a voksunkat, ami iparágon belül vezető szerepünk, magas színvonalú termékeink záloga.