Aloe Vera gél

Olyan kellemes ilyenkor a szabadban lenni és hagyni, hogy a napsugarak körülöleljék egész testünket. Ha jó az idő, jó a hangulatunk is, azonban kockázatos is lehet, ha sokat tartózkodunk a napon. Nyáron a bőr és a haj védelme elsődleges szempont.
Mit tehetünk, hogy bőrünket megvédjük? Ha nem fordítunk rá elegendő figyelmet, foltok, elváltozások jelennek meg, de még rosszabb is történhet.Az alábbiakban néhány jótanács azért. hogy a napozás valóban kikapcsolódás legyen, ne okozzon kellemetlenségeket:

  1. Kerülje a napozást de. 10 és 16 óra között, mert ilyenkor a legerősebb az UV sugárzás. Jobb, ha nem fekszik ki a napra, főleg, ha érzékeny a bőre.
  2. Használjon kalapot. Ha hosszabb ideig tartózkodik a napon, hordjon kalapot, olyant, ami az arcára is árnyékot vet, egyben a haját is védi a károsodástól.
  3. Használjon napszemüveget! A napszemüveg nem csak egy divatos kellék, hanem megvédi a szemet a káros sugaraktól.
  4. A védelem borús időben is fontos. A felhők nem védenek meg az UV sugarakkal szemben, ilyenkor is le lehet égni, mert a napsugarak áthatolnak a felhőkőn.
  5. Hidratáljon, hidratáljon, hidratáljon! A nap kiszárítja a bőrt, ezért legyen mindig kéznél hidratáló krém. Használjon Moisturizing Hand˘Body Lotion-t, mely klinikailag bizonyítottan növeli a bőr hidratáltságát.Itt rendelhető: https://www.neolifeshop.hu/kiralyvilma/?p=moisturizing-hand-body-lotion
  6. Aloe Vera Gel. Ha elővigyázatossága ellenére mégis megtörtént a baj, esetleg semmilyen óvintézkedést sem hozott és leégett a bőre, használjon Aloe Vera Gel-t, mely enyhíti a fellépő fájdalmat és a továbbiakban nem hámlik le az égett bőr.

Itt rendelhető!

  1. Igyon vizet! A víz sok mindenre megoldást jelent az életben, beleértve a hajat, a bőrt is. Igyon minél több vizet, akár 3 literrel is.
  2. Bőr és a szervezet immunitása. Az immunrendszer normális fenntartásával a bőr immunitását is szinten tudjuk tartani, ezáltal a nap hatására nem alakul ki nap allergia, célszerű Carotenoid Complex-et fogyasztani.Nem érhető el leírás a fényképhez.

    Szórakozzon, de közben vigyázzon az egészségére!