Kategóriák
Emésztőrendszer

Emésztőrendszer

Az antioxidánsok szerepe a gyomor és bélrendszer betegségeiben

Számos táplálkozási tényezővel magyarázzák a vastagbél-daganatok kifejlődésének okát. A főbb magyarázatok közé tartozik a hazai magas fehérje- és zsírfogyasztás, az alacsony diétásrost- fogyasztás és az antioxidánsok fogyasztásának hiánya. Ismeretes, hogy 100 g fehérjefogyasztás estén már már fokozódhat a szervezetben a nitrátképződés. A  zsírok fogyasztása elősegíti az epesavak elválasztását, amely a colonban történt pangása következtében másodlagos epesavvá alakul, amely már rákkeltő hatással rendelkezik. Az alacsony antioxidáns- ellátást bizonyítják a hazai felmérések is.

3+2+1

 

A hazai lakosság marginális antioxidáns táplálkozására jellemző, az Első Magyarországi Reprezentációs Táplálkozási Vizsgálatok szerint, hogy C- vitaminból a vizsgált személyek 60%-a a javasolt 60 mg- nál kevesebbet fogyaszt. A vizsgált személyeknél a fehérvérsejtek C- vitamin szintje a férfiak 39, a nők 34%-ánál volt alacsonyabb a kívánatosnál.

Hasonlóan ítélhető meg az A- és E- vitamin- ellátottság is. A vérszérumból végzett vizsgálatok azt igazolják, hogy a férfiak 51, a nők 58%-ának a A- vitamin- ellátottsága hiányos. E- vitaminból az ajánlott napi szükséglet legalább 12  g. A hazai felmérések 7,5 g-nak találták a napi fogyasztott mennyiséget.

A javasolt napi 30 g diétásrost- fogyasztással szemben csupán 1521 g az egy főre jutó napi fogyasztás. Ennek következtében elmarad a számos hidroxil- csoportot tartalmazó lignin gyökfogó hatása. De nem tud érvényesülni a glükozinolátorok bioaktiválása sem, amelyek megakadályozzák, hogy a karciogén molekulák eljussanak a célsejthez.

A vizsgálatok megerősítik azt az ismert tényt, hogy az antioxidáns tartalmú élelmiszerek, gyümölcs- és zöldségfélék, az eddig is jól ismert egyéb specifikus hatásaikon túl, jelentős antioxidativ hatást is kifejtenek. Ezért is javasolt a zöldség-  és gyümölcsfélék fogyasztásának növelése táplálkozásunkban. Ugyancsak segítséget jelentenek az antioxidáns tartalmú, növényi eredetű táplálékkiegészítők, amelyek védőhatást jelentenek a gyomor- és bélrendszeri betegségek megelőzésében.

Kategóriák
Emésztőrendszer

Emésztőrendszer

Az antioxidánsok szerepe a gyomor és bélrendszer betegségeiben

Számos táplálkozási tényezővel magyarázzák a vastagbél-daganatok kifejlődésének okát. A főbb magyarázatok közé tartozik a hazai magas fehérje- és zsírfogyasztás, az alacsony diétásrost- fogyasztás és az antioxidánsok fogyasztásának hiánya. Ismeretes, hogy 100 g fehérjefogyasztás estén már már fokozódhat a szervezetben a nitrátképződés. A  zsírok fogyasztása elősegíti az epesavak elválasztását, amely a colonban történt pangása következtében másodlagos epesavvá alakul, amely már rákkeltő hatással rendelkezik. Az alacsony antioxidáns- ellátást bizonyítják a hazai felmérések is.

3+2+1

 

A hazai lakosság marginális antioxidáns táplálkozására jellemző, az Első Magyarországi Reprezentációs Táplálkozási Vizsgálatok szerint, hogy C- vitaminból a vizsgált személyek 60%-a a javasolt 60 mg- nál kevesebbet fogyaszt. A vizsgált személyeknél a fehérvérsejtek C- vitamin szintje a férfiak 39, a nők 34%-ánál volt alacsonyabb a kívánatosnál.

Hasonlóan ítélhető meg az A- és E- vitamin- ellátottság is. A vérszérumból végzett vizsgálatok azt igazolják, hogy a férfiak 51, a nők 58%-ának a A- vitamin- ellátottsága hiányos. E- vitaminból az ajánlott napi szükséglet legalább 12  g. A hazai felmérések 7,5 g-nak találták a napi fogyasztott mennyiséget.

A javasolt napi 30 g diétásrost- fogyasztással szemben csupán 1521 g az egy főre jutó napi fogyasztás. Ennek következtében elmarad a számos hidroxil- csoportot tartalmazó lignin gyökfogó hatása. De nem tud érvényesülni a glükozinolátorok bioaktiválása sem, amelyek megakadályozzák, hogy a karciogén molekulák eljussanak a célsejthez.

A vizsgálatok megerősítik azt az ismert tényt, hogy az antioxidáns tartalmú élelmiszerek, gyümölcs- és zöldségfélék, az eddig is jól ismert egyéb specifikus hatásaikon túl, jelentős antioxidativ hatást is kifejtenek. Ezért is javasolt a zöldség-  és gyümölcsfélék fogyasztásának növelése táplálkozásunkban. Ugyancsak segítséget jelentenek az antioxidáns tartalmú, növényi eredetű táplálékkiegészítők, amelyek védőhatást jelentenek a gyomor- és bélrendszeri betegségek megelőzésében.

Ide tartoznak a: Carotenoid Complex, Weath Germ Oil E-vitamin.

Erősítse meg szervezete természetes védőrendszerét!

Ez a tartalom csak belépett felhasználóink számára elérhető
Login or register.

Kedvezményes megrendelésért kattintson a tagfelvételi kérelemre a Letöltések  oldalon .

 

Kategóriák
Emésztőrendszer Étrend kiegészítők

Emésztőrendszer

Az antioxidánsok szerepe a gyomor és bélrendszer betegségeiben

Számos táplálkozási tényezővel magyarázzák a vastagbél-daganatok kifejlődésének okát. A főbb magyarázatok közé tartozik a hazai magas fehérje- és zsírfogyasztás, az alacsony diétásrost- fogyasztás és az antioxidánsok fogyasztásának hiánya. Ismeretes, hogy 100 g fehérjefogyasztás estén már már fokozódhat a szervezetben a nitrátképződés. A  zsírok fogyasztása elősegíti az epesavak elválasztását, amely a colonban történt pangása következtében másodlagos epesavvá alakul, amely már rákkeltő hatással rendelkezik. Az alacsony antioxidáns- ellátást bizonyítják a hazai felmérések is.

3+2+1

 

A hazai lakosság marginális antioxidáns táplálkozására jellemző, az Első Magyarországi Reprezentációs Táplálkozási Vizsgálatok szerint, hogy C- vitaminból a vizsgált személyek 60%-a a javasolt 60 mg- nál kevesebbet fogyaszt. A vizsgált személyeknél a fehérvérsejtek C- vitamin szintje a férfiak 39, a nők 34%-ánál volt alacsonyabb a kívánatosnál.

Hasonlóan ítélhető meg az A- és E- vitamin- ellátottság is. A vérszérumból végzett vizsgálatok azt igazolják, hogy a férfiak 51, a nők 58%-ának a A- vitamin- ellátottsága hiányos. E- vitaminból az ajánlott napi szükséglet legalább 12  g. A hazai felmérések 7,5 g-nak találták a napi fogyasztott mennyiséget.

A javasolt napi 30 g diétásrost- fogyasztással szemben csupán 1521 g az egy főre jutó napi fogyasztás. Ennek következtében elmarad a számos hidroxil- csoportot tartalmazó lignin gyökfogó hatása. De nem tud érvényesülni a glükozinolátorok bioaktiválása sem, amelyek megakadályozzák, hogy a karciogén molekulák eljussanak a célsejthez.

A vizsgálatok megerősítik azt az ismert tényt, hogy az antioxidáns tartalmú élelmiszerek, gyümölcs- és zöldségfélék, az eddig is jól ismert egyéb specifikus hatásaikon túl, jelentős antioxidativ hatást is kifejtenek. Ezért is javasolt a zöldség-  és gyümölcsfélék fogyasztásának növelése táplálkozásunkban. Ugyancsak segítséget jelentenek az antioxidáns tartalmú, növényi eredetű táplálékkiegészítők, amelyek védőhatást jelentenek a gyomor- és bélrendszeri betegségek megelőzésében.

Ide tartoznak a: Carotenoid Complex, Weath Germ Oil E-vitamin.

Erősítse meg szervezete természetes védőrendszerét!

Ez a tartalom csak belépett felhasználóink számára elérhető
Login or register.

Kedvezményes megrendelésért kattintson a tagfelvételi kérelemre a Letöltések  oldalon .

Kategóriák
Emésztőrendszer Termékek

Acidophilus Plus – bélflóra regeneráló probiotikum

Acidophilus Plus

Acidophilus Plus

Acidophilus Plus

 

 

A jó bélbaktériumok javítják az általános egészségi állapotunkat, visszafogják a baktériumok és gombák szaporodását, amelyek betegségekhez vezethetnek, és mindenek előtt, megteremtik az egészséges bélflórát.

A tejtermékeket, amelyeket jótékony bélbaktériumok fermentációjával hoznak létre (joghurt, sajt, aludttej) világszerte évezredek óta fogyasztják.

Mind a tudomány, mind a néphagyomány elismeri ezeknek a termékeknek a pozitív hatását. A GNLD által előállított Acidophilus Plus ilyen jó baktériumokból áll; a modern technológia segítségével egyesíti magában ezeknek az erejét és hatékonyságát, így garantálva, hogy az élő organizmusok nem pusztulnak el a gyomor által termelt savban, és eljutnak a belekbe, ahova legalább 5 milliárd létfontosságú élő organizmust juttatnak, amelyek ott jótékony hatást fejtenek ki.

Néhány eset ahol szükséges az Acidophilus Plus alkalmazása:

  • Azok a gyerekek, akik nem anyatejet kapnak, a bélflórája már 2 hónapos kórban úgy néz ki mint egy felnőtt bélflórája. Ezért feltétlenül rendbe kell hozni az Acidophilus Plussal.
  • Továbbá a migrének okozója a kóros baktériumok jelenléte a bélrendszerben, a megoldás az Acidophilus Plus.
  • A krómbetegek-a vastagbél betegsége- a szervezet ökoszisztémáját helyreállítja az O3-al együtt.
  • A bakteriális bélbetegségeknél elengedhetetlen az Acidophilus Plus alkalmazása.

MIÉRT HASZNOSAK A BÉLBAKTÉRIUMOK?

  • Segítenek megőrizni a bélrendszer mikroorganizmus egyensúlyát.
  • Ezek a baktériumok segítik a vitaminképződést, így indirekt módon fokozzák a szervezet ellenálló-képességet.
  • A tejtermékek (joghurt, sajtok, aludttej) a tejsavbaktériumok aktivitásának köszönhetően képződnek; és ezeket évszázadok óta az egész világon az egészség javítására használják.

A nevük annak tulajdonítható, hogy ezek a bélbaktériumok tejsavvá alakítják a természetes cukrokat, különösen a laktózt. Figyelembe véve, hogy az egyik leggazdagabb laktóz-forrás a tej, nem meglepő ezeknek a baktériumoknak az évszázadok óta tartó széleskörű felhasználása a joghurt és a sajt előállításában.

MIÉRT JÓ AZ ACIDOPHILUS PLUS?

Hallgassa meg Farkas Istvánné (közismert nevén Magdika) beszámolóját.

[MEDIA not found]

A tejtermékek általában rövid élettartalmúak, de GNLD Acidophilus Plus terméke hosszú ideig megőrzi a minőségét. Napi egy Acidpohilus Plus kapszula elfogyasztása a legpraktikusabb módja bélflóránk egészséges egyensúlyban tartásához.

Az Acidophlius Plus adagolása:

[MEDIA not found]

  • Teljes értékű élelmiszerekből származik. Jótékony hatású baktériumokat tartalmaz, amelyeket tejtermékekből vontak ki, így megteremtve az egészséges mikroorganizmus egyensúlyt az emésztőrendszerben.
  • Széles spektrum ú termék. Egyenlő mennyiségben tartalmaz 5 típusú, tejsavát termelő jótékony baktériumot:
    • Lactobacillus acidophilust,
    • Lactobacillus bulgaricust,
    • Lactobacillus paracaseit,
    • Bifidobacterium animalist és
    • Steptococcus thermophilust.
  • Koncentrált. Ugyanannyi hasznos baktériumot tartalmaz, mint kb. 10 adag joghurt vagy 5 adag Acidophilus alapú tej. A bélrendszer egészségének fenntartásához szervezetünknek naponta 100 millió és 1 milliárd közötti baktériumra  van szüksége.
  • Garantáltan hatékony. Minden egyes kapszula legalább 5 milliárd élő organizmust juttat a bélrendszerbe.
  • Élő kultúrából állítjuk elő. Egy egyedülálló védelmi rendszer biztosítja a lehető legnagyobb mennyiségű élő baktérium életképességét a gyomorsavban, és azt, hogy ezek elérjek a bélrendszert, ahol ki kell fejteniük hatásukat.
  • Kényelmesen szedhető. Minden doboz kéthavi adagot tartalmaz.

Az ACIDOPHILUS PLUS FORMÁBAN TART!

Az emberi táplálkozási láncban fellelhető, a tápcsatornában élő jótékony hatású baktériumtörzseknek a széles skáláját tartalmazza. A világ minden részéről származó tejtermékek rendszeres fogyasztásával biztosíthatnánk az ideális mennyiségű változatos élőflóra bevitelt, ez azonban nehezen megvalósítható. Az emésztőrendszer egészségének biztosításáért a GNLD a teljes értékű táplálékok készítéséhez szükséges legjobb termékeket különítette el és használta fel: európai joghurtot, Acidophilus, valamint Bifidus tartalmú savanyú tejet, és a Japánban nagyon elterjedt .Yakult” elnevezésű joghurtfélét.

Figyelmébe ajánlom a probiotikumokról szóló cikket: A probiptikumok hatása

A különböző fajokat szigorú ellenőrzésnek vetik alá, így biztosítva mindig a legmegfelelőbbek felhasználását. A termék a fenti 5 típusú, tejsavat termelő baktériumot tartalmazza 1:1:1:1:1 arányban.

Kényelmes!

Míg a tejtermékek rendkívül rövid ideig fogyaszthatók, a GNLD Acidophilus Plus terméke megfelelően tárolva (hűvös, száraz helyen; felbontás után hűtőben) nagyon hosszú életű. Továbbá, amíg a tejtermékek nehezen szállíthatók és tárolhatók, az Acidophilus Piust bárhová magunkkal vihetjük.

Napi egy kapszula Acidophilus Plus biztosítja az egészséges bélflórát. Minden kapszula Acidophilus Plus garantáltan legalább 5 milliárd élő mikroorganizmust tartalmaz.

Különleges technológia! A célzott bevitelt támogató egyedülálló technológiánk védi a jótékony baktériumokat a gyomor savas közegétől, és biztosítja, hogy a lehető legtöbb élő baktérium elérje a bélrendszert. Az Acidophilus Plus előállításában különböző, tejsavát termelő baktériumokat vegyítenek zselatinos poliszacharidokkal, amelyek savas közegben nem oldódnak, és végül kemény zselatinos kapszulákba öntik. A kapszula, a gyomor savas közegében felolvad, és a tartalma egy nem-oldódó, a baktériumokat védő mátrixot képez. Amikor a gyomor tartalma elér a bélrendszerbe, ez a mátrix felolvad és felszabadítja a baktériumokat.

Így ezek az aktív kultúrák egyenesen oda jutnak, ahol az egészségvédő hatásukat kell kifejteniük!

Acidophilus Plus jótékony hatásai:

  • meggátolják az ártalmas baktériumok fejlődését
  • csökkentik a toxinok felszívódását
  • javul az ásványi anyagok felszívódása
  • laktóz metabolizmus (intoleránsok)
  • javul a vitamin előállítás

Hasmenés, székrekedés, kollitisz, puffadás, rossz emésztés, laktóz intolerancia esetén javasoljuk fogyasztását.

 


Megrendelés