Kategóriák
Szív és érrendszeri megbetegedések

Szív és érrendszeri problémák megelőzése

Szívünk egy csodálatos gépezet, amely sohasem pihen:

naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motorja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.

 

GNLD szívbarát termékek

GNLD szívbarát terméke

Figyelmébe ajánlom az alábbi cikket:——>>>>   50 éves kor felett

Évek óta számtalan tanulmány foglalkozik az Omega- 3 zsírsavakkal, pontosabban azok szerepével az egészségmegőrzésben, a vitalitás növelésében valamint az élettartamra gyakorolt pozitív hatásával. A ’60-as, ’70-es években a témában végzett kutatások eredményeként kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet töltenek be az egészségmegőrzésben.

 

 

Tudományos kutatások azt igazolják, hogy azok az étrendek, melyek tartalmazzák az omega-3 zsírsavak családjába tartozó 8 tag mindegyikét, beleértve az EPA-t vagy eikozapentaénsavat és a DHA-t vagy dokozahexaénsavat, jótékony hatást gyakorolnak egészségi állapotunkra. Ezekről megállapították, hogy segítik a szív optimális működését, alacsonyan szinten tartják a triglicerid szintet és hozzájárulnak a vérnyomás optimális szinten való tartásához.
Teljes. Az omega-3 zsírsavak mind a nyolc tagját tartalmazza, beleértve az EPA-t, DHA-t, DPA-t, ETA-t, és az ALA-t. Tisztaság. Tiszta és természetes lazacolajból származik, ami a természetben előforduló leggazdagabb omega-3 zsírsavforrás. Hatékonyság. Az exkluzív NEOLIFE UHPO3 eljárás, ami a „molekuláris differenciálás” elvén működik, biztosítja az omega-3 család mind a nyolc tagjának napi bevitelét. Biztonságos. Az egyik legtisztább, legegészségesebb, lazacból, szardíniából és szardellából származó omega-3 forrás. Több mint 200 szennyezőanyagra kiterjedő tesztelés mérhető eredménye nullát mutatott! Semmilyen halból származó mérgező anyagot nem tartalmaz. A termék nem tartalmaz sem A-, sem D-vitamint. Forradalmian új technológiával készül, ami biztosítja azt, hogy az omega-3 zsírsavak koncentráltsága és tisztasága magas maradjon feldolgozás után is, mint a természetes lazacolajban. Használati utasítás: naponta 1-3 kapszula főétkezés után.

Gyermekeknél:

Az idegpályáknak és az agyvelőnek van egy zsírpárnája, amelyet karbantart.

Mire képes még?:

  • Hangulati szabályozás
  • Hosszantartó memória kialakúlás, amennyiben fehérjével kombinálva adjuk, pl. Nutrishake, további kiváló eredményt érünk el:
  • Csontozat jó minősége
  • Jó sejtműködés
  • Anyagcsere egyensúly

A GNLD már régóta tudatában van a teljes értékű élelmiszerekben megtalálható
bizonyos fitonutriensek egészségmegőrző és rákmegelőző hatásának. Különleges C-vitamin (All C és Sustained Release Vit-C) és E-vitamin (Wheat Germ Oil) formuláink mindkét tápanyag bőséges bevitelét biztosítják.

Omega- 3 zsírsavak: a természet virtuózai

Az Omega- 3 és az Omega-6  is többszörösen telítetlen zsírsav: struktúrájuk olyan, hogy segíti a test egyes sejtjeit körülvevő sejthártya rugalmasságát fenntartani. Biológiai szempontból az Omega-6 és az Omega- 3 is nagyon aktív,  fontos szerepet játszanak különböző anyagcsere folyamatokban. Konkrétan az Omega-6 stimulálja az immunrendszert, hogy megfelelően és azonnal reagáljon mindenfajta támadásra, az Omega- 6 úgy szabályozza az immunreakciókat, hogy ne forduljon elő túlzott gyulladás.

METABOLIKUS SZINDRÓMA

A metabolikus szindróma egy „biomarker”, egy csoportot ír le, amelyek ha együttesen jelentkeznek, emelkedik a koronária betegségek, az infarktus és a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásának kockázata.

Kategóriák
Étrend kiegészítők Szív és érrendszeri megbetegedések

All C – C-vitamin étrend kiegészítő

A C-vitamin alapvető tápanyagunk, ám szervezetünk nem képes raktározni, ezért egészségünk védelme érdekében, folyamatosan gondoskodnunk kell rendszeres utánpótlásáról. A legfrissebb kutatások azt igazolták, hogy a vízben oldódó C-vitamin elengedhetetlenül fontos szerepet játszik a sejtek  egészséges állapotának  fenntartásában. Szükségünk van rá a kollagén szintézise során is. A kollagén, a sejt kötőanyagának része, alapvetően fontos a csont- és izomrendszer teherbíró képességének biztosításában, a bőr szerkezetét is meghatározza, a vérerek és más szerves szövetek felépítésében is fontos szerepet játszik.

A legfrissebb kutatási eredmények aláhúzzák a C-vitamin mint vízben oldható antioxidáns jelentőségét. A C-vitamin segíti a sebek gyógyulását, erősíti a vérerek, főleg a hajszálerek falát. Az anyagcserében is fontos szerepe van, mert elősegíti a vas felszívódását és „újra feltölti szervezetünket E-vitaminnal.

Akik nagyobb mennyiségben juttatnak szervezetükbe C-vitamint, az iszkémiás szívbetegség kialakulására 33%-al alacsonyabb hajlamot mutattak.

A GNLD All-C tablettája rendkívül ízletes, emellett napi fogyasztása 50 mg C-vitamint biztosít szervezetünk számára.

GNLD All C – C-vitamin előnyök címszavakban

Bioflavonoidokat tartalmaz, egy a rostos déligyümölcsökben található alkotóelemet, mely a C-vitamin felszívódását segíti elő.
Finom narancsízű. Természetes narancslevet tartalmaz.
A C-vitamint természetes módon bocsátja rendelkezésünkre. Alapvető
összetevői megegyeznek a rostos déligyümölcsökéivel.
Természetes anyagokkal édesített. Az édesítőszerek belső aránya a friss
narancséval megegyező.
Rágható. Kényelmesen hozzájuthatunk napi C-vitamin adagunkhoz.
Jól adagolható gyermekeknek.
Hosszú ideig eltartható. A 10%-kal megemelt hatóanyag-tartalom biztosítja, hogy a tabletta a szavatosság lejáratakor, a gyártástól számított két év múlva is tökéletes.

A gyermekek nagyon szeretik, cukorka helyett szívesen szopogatják az ALL- C vitamint,  próbálja ki!

Megrendelés