NeoLifeShake

NeoLifeShake

NeoLifeShake

Jó minőségű aminosav profil

A fehérjék a szervezet építő elemei!

 

– Klinikai tesztek a testsúly kontrollra vonatkozóan

Az eredmények

  • Klinikailag igazolt testsúly és testtömeg index csökkenés!
  • Klinikailag igazolt testtömeg index (BMI) csökkenés!
  • Klinikailag igazolt antropometrikus méretcsökkenés!

A NeoLife egy újabb lépést tett előre a táplálkozástudomány terén egy olyan kutatás révén, mely minden kétséget kizáróan igazolja termékeink nagyszerűségét és az általuk nyújtott széleskörű jótékony hatást. Az újabb adatokat egy, a Tudományos Tanácsadó Testület (SAB) felügyelete alatt végzett klinikai teszt szolgáltatta, mely során élenjáró módszereket alkalmaztak. A 12 hetes teszt alatt igazolódott a NeoLifeShake napi fogyasztásából származó sokoldalú jótékony hatás, melyet azoknak a természetes személyeknek a mindennapi életében regisztráltak, akik részt vettek a tesztben. Az eredmények nagyon pozitívak voltak és igazolták, hogy a NeoLifeShake több biomarkerre jótékonyan hat beleértve a testsúly csökkenést, a testtömeg indexet és az antropometrikus méreteket is.

A zsíros állomány csökkenése A zsíros állomány százalékos aránya egy olyan fontos biomarker, ami az aktuális és a jövőbeni egészségi állapotot is meghatározza …amellett esztétikai szempontból is meghatározó szerepe van. Minél magasabb ez a százalékban kifejezett arány, annál kövérebbek vagyunk és annál magasabb annak a kockázata, hogy egészségügyi problémákkal kell szembenéznünk a közeljövőben vagy a távoljövőben. A testtömeg fizikailag is meghatároz. Minekutána nem veszi figyelembe a súly-magasság arányt, inkább azt, hogy mekkora a zsírállomány, az egészségi állapotot határozza meg, amit a testtömeg index (BMI) egymagában nem tud meghatározni. Egy olyan modern analitikus protokollt alkalmazva, mint az impedanciometria (BIA), a kutatók bebizonyították, hogy a résztvevők zsírállományának százalékban kifejezett értéke a teszt kezdetétől egészen a végéig jelentősen, 9,86%-kal csökkent.

Az egészséges BMI Az Egyesült Államokbeli Center for Disease Control and Prevention (CDC) szerint, a testtömeg index (BMI) a túlsúlyosság és kövérség megállapítására szolgáló eszköz és a jövőbeni egészségi állapot felmérésének a mutatója3 . Bár egy egyszerű számítási forma, aminek az alapja a testsúly és a magasság, beigazolódott, hogy az egészségi állapot felmérésének megbízható módja. Ezért a testtömeg index csökkentése nemcsak a szervezet zsíros részének fontos mutatója, hanem az egészségi állapoté is. A tesztek igazolták, hogy a NeoLifeShake hatékonyan csökkenti a testtömeg indexet. A résztvevőktől a teszt elején és a kéthetente begyűjtött adatok azt igazolták, hogy a BMI jelentősen és folyamatosan csökkent és ez a teszt teljes időtartama alatt tapasztalható volt.

Alak és méretek Klinikailag igazolt antropometrikus méretcsökkenés! A test különböző részein történt változás az egészséges testsúly csökkenés fontos mutatója. Emellett a kitűzött személyes célok elérését elősegítő tényező, mert nagymértékben befolyásolja a külső megjelenést. Az, hogy ki hol veszít több zsírszövetet, nagyon egyénre szabott. Vannak, akiknek a karja vagy a combja lesz vékonyabb több centiméterrel, mások testük más részéről veszítenek több zsírt rövid idő alatt. Egy ilyen típusú kísérlet során a NeoLifeShake fogyasztása mellett, az lenne a várható, hogy átlagban a test több részén is zsírveszteség lépjen fel. A kutatók pontosan ezt figyelték meg a NeoLifeShake-t tesztelőknél éspedig négy jól kivehető tájékot emeltek ki: • Csökkent a derékbőség. • Csökkent a csípő átmérője. • Jelentősen csökkent a karok átmérője összehasonlítva a teszt elején mért adatokkal. • A combok átmérője folyamatosan és fokozatosan csökkent a kezdettől egészen a teszt végéig.

John Miller-SAB tag

A NeoLife-re és a SAB-ra jellemző, hogy a termékei által nyújtott jótékony hatást bizonyítandó, a leghaladóbb tudományos kutatási módszereket alkalmazza. Kutatásokat kezdeményezni és/vagy klinikai teszteket támogatni híres intézményekkel vagy szervezetekkel közösen folyamatos figyelemreméltó klinikai adatszolgáltatást jelent; ez az, ami megkülönböztet minket a többi közvetlen értékesítő cégtől. Ezt a hozzáállást a SAB alapítója, dr. Arthur Furst honosította meg és meg vagyok győződve, hogy ezeket az eredményeket ő is lelkesítőnek és ígéretesnek találná.

Miért működik ilyen jól a NeoLifeShake?

Klinikai tesztek alkalmával még sosem születtek ilyen fantasztikus eredmények. A NeoLifeShake megjelenését többéves kutatás és részeleges eredmény-feldolgozás előzte meg, mert az volt a cél, hogy a szervezet működését és szükségleteit minél jobban megértsék a tudósok és a legkorszerűbb termék születhessen meg.

Fehérjék

Mikor és mennyit?

Semmi kétség afelől, hogy a testmozgásban az izmok nagyon fontos szerepet töltenek be. Az izom összehúzódásnak köszönhetően tudunk futni, emelni, dobni, mászni és minden más mozgást végezni. Az izmok állandó átalakuláson mennek át (a benne lévő fehérjék újraképződnek) a nap minden percében. Ezért nagyon fontos hogyan építjük, erősítjük és tartjuk fenn izmainkat, kiemelkedően fontos a megfelelő időben a megfelelő fehérje mennyiség bevitele.

Testmozgást nem végzők esetében az ajánlott napi bevitel (RDA) 0.8-1.0 g/kg, ami elegendő, ellenben az erős terhelés alatt lévő sportolóknak ennél többre van szüksége: 1.2-1.7 g/kg/nap. Ezért a sportolóknak megbízható forrásból származó jó minőségű fehérjét kell fogyasztaniuk azért, hogy az elvárt szinten tudjanak teljesíteni.

Az exkluzív NeoLifeshake összetételét az alábbiak figyelembevételével dolgozták ki:

  • „Ellenőrzött glikémiás válaszreakció” technológiával készült, amit a klinikai tesztek is igazoltak
  • Csökkenti a zsírok raktározását és elősegíti azok felhasználását
  • BCAAS – Elágazó láncú aminosavakat tartalmaz • Mind a 22, az emberi táplálkozásban résztvevő aminosavat tartalmazza

 

NeoLifeShake 15 adag dobozonként Vanília

  • Kódszám 915 Vanilia
  • Kódszám 916 Csokoládé
  • Kódszám 917 erdei gyümölcs