Kategóriák
Étrend kiegészítők Immunrendszer Termékek

CRUCIFEROUS PLUS™

GNLD-termekek-Cruciferous-Plus

GNLD Cruciferous Plus

Crucierous Plus

A keresztesvirágú zöldségek, vagyis a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó családjába
tartozók, sajátságos, semmilyen más élelmiszerben meg nem található fitonutrienseket tartalmaznak. Olyan tápanyagokról van szó, amelyek képesek csökkenteni egyes tumorok kialakulásának kockázatát, különösen a mell-, prosztata- és emésztőrendszeri daganatokét. Az American Cancer Society napi egy adag keresztesvirágú zöldség fogyasztását javasolja, az átlagfogyasztás viszont ezzel szemben egy adag hetente. Minden Cruciferous Plus tabletta garantálja egy optimális adag különböző keresztesvirágú zöldségben található fitonutriens mennyiség bevitelét.

MIÉRT A KERESZTESVIRÁGÚAK?

 • Kutatások bebizonyították, hogy a nagy mértékű keresztesvirágú-fogyasztás jelentősen csökkenti az egyes daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát.
 • A keresztesvirágúak olyan, az egészségünkre nézve hasznos fitonutrienseket tartalmaznak, amelyek semmilyen más táplálékunkban nem fordulnak elő.
 • A keresztesvirágúak az immunrendszer-erősítő anyagokat is tartalmaznak.
 • Számos közegészségügyi szervezet ajánlja a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségekből és gyümölcsökből napi 1 adag fogyasztását.

MIÉRT A CRUCIFEROUS PLUS?

 • Olyan táplálék-kiegészítő, amely a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségek és gyümölcsök széles skáláját tartalmazza.
 • A GNLD egyedülálló keresztesvirágú táplálékkiegészítője brokkoli, káposzta, hónapos retek, barna és fekete brokkoli.jpeg-1mustár valamint zsálya keverékéből készül.
 • A Cruciferous Plus más – narancsból, édesgyökérből és szójamagból származó – összetevők jótékony hatását is magában foglalja.
 • Megvéd a hormonális megbetegedéséktől.
 • A sejtjeink felületén receptorok vannak, amelyekre rátapad a cruciferous, és nem engedi kifejlődni a daganatot.
 • A teljes értékű alapanyagai az egészség szempontjából fontos fitonutrienseket tartalmaznak, amelyek képesek a toxinok semlegesítésére, a koleszterinszint csökkentésére, valamint az immunrendszer erősítésére.
 • lOO %-ban természetes. Színezőket, aromákat, konzerváló anyagot vagy mesterséges édesítőt nem tartalmaz.
 • Könnyen lenyelhető. Segítségével eleget tehetnek a közegészségügyi szervezetek ajánlásának, miszerint fontos a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségekből és gyümölcsökből napi 1 adag fogyasztása.

A CRUCIFEROUS PLUS CSÖKKENTI A KOCKÁZATOT

A GNLD egy olyan tökéletes terméket akart kifejleszteni, amely a piacon a legjobb, és amely a keresztesvirágúak minden jó tulajdonságát ötvözi. Célunk elérése érdekében, először is az erre vonatkozó több mint 20 év kutató munkájának eredményeit vettük alapul, nevezetesen azokat a tanulmányokat, amelyek a keresztesvirágúak fogyasztása és a daganatok kockázatának csökkenése között összefüggéseket vizsgálják. Sikerült beazonosítanunk az ezekben a növényekben található kulcsfontosságú tápanyagokat, és az exkluzív termékünk kidolgozásához kizárólag olyan fitonutrienseket használtunk fel, amelyek ezekből a természetes, a keresztesvirágúak családjába tartozó növények keverékéből származnak:

 • brokkoli
 • retek
 • zöld káposzta
 • fekete mustár
 • barna mustár
 • zsázsa

ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS FOGYASZTÁS: MAJDNEM MINDANNYIAN HIÁNYT SZENVEDÜNK

Az emberek viszont, akárhol is éljenek, nem követik a jótanácsot.

A “Második egészséggel és táplálkozással foglalkozó országos felmérés” (NHANES II) adatai szerint az észak-amerikai lakosságnak kevesebb, mint 100%-a fogyasztja ebből a zöldségféléből a napi ajánlott mennyiséget. A felmérés arra is fényt derített, hogy egy adott napra vetítve, a lakosság 45 %-a nem fogyasztott gyümölcsöt vagy gyümölcslevet, és 22 %-a egyáltalán nem fogyasztott zöldséget.

Tévedhetünk annak megítélésében, hogy mi az a megfelelő mennyiség, amit naponta kell fogyasztani. A Friss Gyümölcsért és Zöldségért Egyesület által végzett felmérések kimutatták, hogy a fogyasztók 33%-a hajlamos a bevitt mennyiségek túlértékelésére. 2000 család étkezési szokásainak a tanulmányozása bebizonyította, hogy a kísérletben résztvevők 13%-a kevesebb zöldséget, 56 %-a pedig kevesebb gyümölcsöt fogyasztott a megjelölt mennyiségekhez képest.

Az emberek átlagban naponta egy adag gyümölcsöt és két adag zöldséget fogyasztottak, ami jóval kevesebb, mint a közegészségügyi szervezetek által javasolt napi 5 vagy annál több adag. Az átfogóbb tanulmányok azt bizonyítják, hogy az átlagban elfogyasztott zöldség és gyümölcs napi 2,5-3,5 adagnak felel meg.

A CRUCIFEROUS PLUS PÓTOLJA A HIÁNYT

Könnyű azt tanácsolni, hogy fogyasszunk kelbimbóból, brokkoliból, kelkáposztából szervezetünk számára elegendő napi mennyiséget, de nem olyan egyszerű ennek a tanácsnak eleget is tenni. Egy tabletta Cruciferous Plus tartalmazza mindazokat a fontos összetevőket, amelyek egy optimális adag keresztesvirágú zöldségféléből származnak.

A természetből merített, és a tudomány által támogatott Cruciferous Plus kitűnő lehetőséget ad a rossz étkezési szokásaink következtében fellépő hiány pótlására, és annak biztosítására, hogy szervezetünk hozzájusson a szükséges mennyiségű keresztesvirágúakhoz.

Megrendeléshez kattintson ide———->>>>>>