Kategóriák
Immunrendszer

Immunrendszer erősítés természetes formában

IMMUNRENDSZERÜNK JÓ MŰKÖDÉSE

Szervezetünk nap mint nap ki van téve különböző egészségkárosító hatásoknak, különösképpen az évnek ebben az időszakában. A nátha és az influenza kitartóan támad minket. Az immunrendszerünknek “plusz munkát” kell végeznie, akár teljesítő képességén felül.

Erősítsék hát immunrendszerüket a GNLD termékek kiváló antioxidánsaival!

Amióta csak megalakult aDNLD a tudománynak szenteli magát, beavatva a természet legalapvetőbb szabályait, mivel meggyőződése, hogy a természetben találhatók az emberi táplálkozás legprecízebb szabályai. A növényekben számos fitonutriens anyag található: a kutatások azt mutatják, ezek a gyümölcsökben és zöldségekben fellelhető anyagok nagyon hatékonyan védik az egészségünket.

slide0128_image016

 

A mai felgyorsult világban mindannyian érezzük a  rohanó életmóddal járó nyomást: túl sokat dolgozunk, túl sok időt szentelünk a tanulásnak,m az utazásnak, és nem marad elég idő a pihenésre, önmagunkkal való törődésre.

 

Másodlagos helyre soroljuk például az étkezéssel kapcsolatos döntéseket, valamint kevés időt fordítunk alvásra. Így saját lelki és fizikai egészségünket sodorjuk veszélybe. Immunrendszerünk működésében is zavarok lépnek fel, így fogékonyabbá válhatunk egyes betegségek kialakulásában.

A karotenoidok, amelyek megtalálhatóak pl. a sárgarépában vagy a paradicsomban, és hatékonyan veszik fel a harcot a

a szabad gyökök ellen, a flavonoidok, amelyek jelen vannak a szőlőben, vagy a grape-fruitban, szintén hatékony antioxidánsok, és a keresztes viráguak kivonata, amilyen pl. a brokkoli vagy a kelbimbó, az általános jó egészségnek örvendő szervezethez szükséges leginkább javasolt elemek.

Mik a Karotenoidok? A karotenoidok olyan pigmentek, amelyek elsősorban gyümölcsökben és zöldségekben találhatók. Kutatások igazolják óriási szerepét az emberi egészségben. A kutatók kiderítették, hogy a nem karotenoid típusú antioxidánsok karotenoidok segítségével védik és pótolják készleteiket, hogy továbbra is védhessék sejtjeiket.

Fiatalodjon meg és érezze jól magát!

Kategóriák
Étrend kiegészítők Immunrendszer Termékek

Tre-

Tre Önért

A Tre a természet gazdag, megújuló forrásaiból származó bioaktív esszencia. Ez a folyadék olyan páratlan és rendkívül hatékony gyümölcsök válogatott szemeinek kivonatából készült, melyek nagy arányban tartalmaznak rendkívül egészséges bioaktív komponenseket, más néven polifenolokat.
A tudomány bebizonyította, hogy ezekben a gyakorta szupergyümölcsnek is nevezett gyümölcsökben található polifenolok számtalan hasznos szerepet tölthetnek be az egészségmegőrzésben és az egészségesebb életmód kialakításában. A kutatások alapján elmondható, hogy azokban az esetekben, amikor ezen polifenolok hiányoztak vagy elégtelen mennyiségben voltak jelen az étrendben, a krónikus megbetegedések kialakulásának kockázata megnőtt és fordítva: ha az étrend megfelelő mennyiségben tartalmazta a kérdéses tápanyagokat, a kockázat csökkent.

Az ősi keleti, mediterrán és amazonasi gyógymódok valamint a modern tudomány ismereteit felhasználva a Tre juice a gránátalma, az acai bogyó és a zöldtea rendkívül hatékony hármas alapjára épül, melyet az Inflox, az antioxidánsban gazdag sötét színű bogyós gyümölcsök sajátos keveréke tesz valóban verhetetlenné és a maga nemében egyedülállóvá. Az eredmény: egy olyan ital, amely nem csupán ízletes, de összetevőinek egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományosan is igazolták.

A közelmúltban végzett két tudományos tanulmány segítségével világosabb képet kaphatunk erről a területről. Az elsőt 2008 decemberében végezték a Svédországi Karolinska Intézet Alzheimer Kutató Központjában. Ez kimutatta, hogy a zsírokban, cukrokban és koleszterinben gazdag táplálkozás hasonló elváltozásokat eredményez az agyban, mint amilyent az Alzheimer-kórban szenvedőknél diagnosztizálnak.

A Tre új távlatokat nyitott az egészségesebb életre és vitalitásra való törekvésben. Tre az életért. Tre a jobb életért. videót:

Tekintse meg az alábbi videót: Katt!

Kategóriák
Étrend kiegészítők Immunrendszer Termékek

BETAGUARD – antioxidáns étrend kiegészítő

Antioxidáns tartalmú dietetikus étrend-kiegészítő

Védekezzenek a füst és a toxinok mindennapi támadása ellen!

Betaguard Antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő

Betaguard Antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő

 

Az antioxidánsok védik sejtjeinket és szöveteinket a levegőben, vízben és  élelmiszerekben jelenlevő szennyezőanyagok káros hatásaitól. A tudósok állítása szerint egyes tápanyagok megerősíthetik a szervezet védekező funkcióit az ilyen jellegű hatásokkal szemben.

A GNLD Betaguard terméke a táplálkozáson keresztül ad védettséget. Antioxidáló és méregtelenítő összetevőinek köszönhetően segít a szervezetnek a toxikus anyagok semlegesítésében és kiküszöbölésében. Teljes értékű karotinokból, B-vitaminokból és gondosan válogatott ásványi anyagokból épül fel. Az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges valamennyi tápanyagot biztosítja.

Miért a GNLD Betaguard antioxidáns étrend kiegészítője?

Ez a tartalom csak belépett felhasználóink számára elérhető
Login or register.

Kipróbálná? Megrendelés:

Kategóriák
Étrend kiegészítők Immunrendszer Termékek

CRUCIFEROUS PLUS™

GNLD-termekek-Cruciferous-Plus

GNLD Cruciferous Plus

Crucierous Plus

A keresztesvirágú zöldségek, vagyis a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó családjába
tartozók, sajátságos, semmilyen más élelmiszerben meg nem található fitonutrienseket tartalmaznak. Olyan tápanyagokról van szó, amelyek képesek csökkenteni egyes tumorok kialakulásának kockázatát, különösen a mell-, prosztata- és emésztőrendszeri daganatokét. Az American Cancer Society napi egy adag keresztesvirágú zöldség fogyasztását javasolja, az átlagfogyasztás viszont ezzel szemben egy adag hetente. Minden Cruciferous Plus tabletta garantálja egy optimális adag különböző keresztesvirágú zöldségben található fitonutriens mennyiség bevitelét.

MIÉRT A KERESZTESVIRÁGÚAK?

 • Kutatások bebizonyították, hogy a nagy mértékű keresztesvirágú-fogyasztás jelentősen csökkenti az egyes daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát.
 • A keresztesvirágúak olyan, az egészségünkre nézve hasznos fitonutrienseket tartalmaznak, amelyek semmilyen más táplálékunkban nem fordulnak elő.
 • A keresztesvirágúak az immunrendszer-erősítő anyagokat is tartalmaznak.
 • Számos közegészségügyi szervezet ajánlja a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségekből és gyümölcsökből napi 1 adag fogyasztását.

MIÉRT A CRUCIFEROUS PLUS?

 • Olyan táplálék-kiegészítő, amely a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségek és gyümölcsök széles skáláját tartalmazza.
 • A GNLD egyedülálló keresztesvirágú táplálékkiegészítője brokkoli, káposzta, hónapos retek, barna és fekete brokkoli.jpeg-1mustár valamint zsálya keverékéből készül.
 • A Cruciferous Plus más – narancsból, édesgyökérből és szójamagból származó – összetevők jótékony hatását is magában foglalja.
 • Megvéd a hormonális megbetegedéséktől.
 • A sejtjeink felületén receptorok vannak, amelyekre rátapad a cruciferous, és nem engedi kifejlődni a daganatot.
 • A teljes értékű alapanyagai az egészség szempontjából fontos fitonutrienseket tartalmaznak, amelyek képesek a toxinok semlegesítésére, a koleszterinszint csökkentésére, valamint az immunrendszer erősítésére.
 • lOO %-ban természetes. Színezőket, aromákat, konzerváló anyagot vagy mesterséges édesítőt nem tartalmaz.
 • Könnyen lenyelhető. Segítségével eleget tehetnek a közegészségügyi szervezetek ajánlásának, miszerint fontos a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségekből és gyümölcsökből napi 1 adag fogyasztása.

A CRUCIFEROUS PLUS CSÖKKENTI A KOCKÁZATOT

A GNLD egy olyan tökéletes terméket akart kifejleszteni, amely a piacon a legjobb, és amely a keresztesvirágúak minden jó tulajdonságát ötvözi. Célunk elérése érdekében, először is az erre vonatkozó több mint 20 év kutató munkájának eredményeit vettük alapul, nevezetesen azokat a tanulmányokat, amelyek a keresztesvirágúak fogyasztása és a daganatok kockázatának csökkenése között összefüggéseket vizsgálják. Sikerült beazonosítanunk az ezekben a növényekben található kulcsfontosságú tápanyagokat, és az exkluzív termékünk kidolgozásához kizárólag olyan fitonutrienseket használtunk fel, amelyek ezekből a természetes, a keresztesvirágúak családjába tartozó növények keverékéből származnak:

 • brokkoli
 • retek
 • zöld káposzta
 • fekete mustár
 • barna mustár
 • zsázsa

ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS FOGYASZTÁS: MAJDNEM MINDANNYIAN HIÁNYT SZENVEDÜNK

Az emberek viszont, akárhol is éljenek, nem követik a jótanácsot.

A “Második egészséggel és táplálkozással foglalkozó országos felmérés” (NHANES II) adatai szerint az észak-amerikai lakosságnak kevesebb, mint 100%-a fogyasztja ebből a zöldségféléből a napi ajánlott mennyiséget. A felmérés arra is fényt derített, hogy egy adott napra vetítve, a lakosság 45 %-a nem fogyasztott gyümölcsöt vagy gyümölcslevet, és 22 %-a egyáltalán nem fogyasztott zöldséget.

Tévedhetünk annak megítélésében, hogy mi az a megfelelő mennyiség, amit naponta kell fogyasztani. A Friss Gyümölcsért és Zöldségért Egyesület által végzett felmérések kimutatták, hogy a fogyasztók 33%-a hajlamos a bevitt mennyiségek túlértékelésére. 2000 család étkezési szokásainak a tanulmányozása bebizonyította, hogy a kísérletben résztvevők 13%-a kevesebb zöldséget, 56 %-a pedig kevesebb gyümölcsöt fogyasztott a megjelölt mennyiségekhez képest.

Az emberek átlagban naponta egy adag gyümölcsöt és két adag zöldséget fogyasztottak, ami jóval kevesebb, mint a közegészségügyi szervezetek által javasolt napi 5 vagy annál több adag. Az átfogóbb tanulmányok azt bizonyítják, hogy az átlagban elfogyasztott zöldség és gyümölcs napi 2,5-3,5 adagnak felel meg.

A CRUCIFEROUS PLUS PÓTOLJA A HIÁNYT

Könnyű azt tanácsolni, hogy fogyasszunk kelbimbóból, brokkoliból, kelkáposztából szervezetünk számára elegendő napi mennyiséget, de nem olyan egyszerű ennek a tanácsnak eleget is tenni. Egy tabletta Cruciferous Plus tartalmazza mindazokat a fontos összetevőket, amelyek egy optimális adag keresztesvirágú zöldségféléből származnak.

A természetből merített, és a tudomány által támogatott Cruciferous Plus kitűnő lehetőséget ad a rossz étkezési szokásaink következtében fellépő hiány pótlására, és annak biztosítására, hogy szervezetünk hozzájusson a szükséges mennyiségű keresztesvirágúakhoz.

Megrendeléshez kattintson ide———->>>>>>