Nutriance Organic

FORRADALMIAN ÚJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nutriance Organic

NeoLife Hungary fényképe.

 

AGE DEFYING CELL ACTIVATING SYSTEM:

Öregedésgátló sejtaktiváló rendszer (3 lépésben)

A Nutriance Organic termékeket szigorú minőségi sztenderdek figyelembevételével dolgozták ki, a COSMOS ORGANIC tanúsítványt az Ecocert Greenlife állította ki. A termékek garantáltan a legjobb minőségű biológiai összetevőket tartalmazzák.

  • Első lépés: tisztítás és méregtelenítés
    Természetes módon tisztítja és finomítja a pórusokat a bőr kiszárítása nélkül.
  • Második lépés: helyreállítás és energizálás
    Visszaállítja a normál pH-értéket; finomítja a pórusokat, a bőr textúráját és tónusát.
  • Harmadik lépés: aktiválás és táplálás Revitalizálja a stresszes bőrt
    Megerősíti a bőr öregedés elleni természetes védekezőképességét, sejtmegújító hatásának köszönhetően szemmel láthatóan fiatalossá teszi a bőrt.

Az Age Defying Cell Activating System (Öregedésgátló Sejtaktiváló Rendszer) a Nutriance Organic szinergista tulajdonságainak köszönhetően 3 egyszerű lépésben elégíti ki a különböző bőrtípusokra – normál és száraz ill.

kombinált és zsíros bőr – jellemző szükségleteket. A tengeri alapanyagok egy védett bioszférából, a francia Bretagne tartomány részét képező Molène-szigetvilágból származnak, mely a rendkívül változatos tengeri algák sokaságáról, ásványi anyagokban és oligoelemekben gazdag tengervíze tisztaságáról híres.

Az exkluzív összetevők tápláló és védelmet nyújtó tulajdonságait természetes botanikus elemek széles skálája egészíti ki. A termékcsalád vezető bőrápoló szakemberek és tengerbiológusok együttműködés nyomán jött létre, Franciaországban működő rangos kutatási és dermatológiai központokban tesztelték.

Download EcoCert PDF