Aktuális

NeoLife termékek vásárlása során óriási meglepetés ért, egy külön zacskóban az alábbi termékek voltak: ProVitality+, Vegan-D, Ultra Hydrating Serum, valamint egy egyedi készítésű arcmaszk. Épp ma reggel állapítottam meg, hogy fogytán a szérum-mennyire igaz a gondolat teremtő ereje-hm, megkaptam ajándékba! 😀🙏 Na és mit gondoltok, miért ajándékozott meg a NeoLife iroda? Elárulom! Immáron 26 éve a NeoLife kiváló csapatának oszlopos tagja vagyok. Rengeteget köszönhetek az iroda dolgozóinak, segítő készek, lojálisak, együtt küzdenek velünk, és együtt örülünk a sikereknek. Kivétel nélkül mindenki azon dolgozik, hogy a mi munkánk gördülékenyen haladjon, még a jelenlegi kritikus helyzetben is. 🌞👌🥂

FIGYELEM!!

Már vásárolható az ujonnan megjelent D-vitamin!

VEGAN-D

Természetes forrásból származó teljes értékű alapanyagokból kivont hatékony és jól hasznosuló D-vitanim keveréket tartalmazó étrend-kiegészítő. D3 és D2 vitamin keveréket tartalmaz, 100% vegán.

Hamarosan ekészül a doppingteszt is!!!

http://www.munka-szorakozas.hu/megrendeles/etrend-kiegeszitok/95-vegan-d.html

 

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, a szigorítások ellenére vállalkozásunk töretlenűl működik. A termékek megvásárlását, kiszállítását zökkenőmentesen bíztosítjuk.

Mindig nagyon fontos volt az egészségmegőrzés, de idén fokozottan figyeljünk egészségunkre!!!

 Aktuális kínálatunk:

ProVitality+ 

Teljes értékű napi étrend-kiegészítés

Energia és vitalitás

 

 • Bőséges energia
 • Hatékony antioxidáns védelem
 • Egészségs szív
 • Optimális védelem
 • Egészséges agyműködés
 • Jó látás
 • Egészséges és rugalmas izület
 • Egészséges bőr, haj és köröm
 • Egészséges sejtek

Teljes értékű napi étrend kiegészítés praktikus kiszerelésben.

Minden tápanyagcsoportból a megfelelő mennyiség bevitele biztosítja a szervezet számára szükséges energiát és vitalitást. Ne habozzon, válassza az egészséget!

Ide kattintva rendelhető meg 10% kedvezménnyel: ProVitality+

 

Napégés-napallergia

Napjaink egyik fontos környezeti, gazdasági és társadalmi problémája az éghajlatváltozás. Földünk éghajlatának változása teljesen természetes folyamat, a felmelegedést mindig lehűlés követi és ez több tízezer, sőt, több százezer évre visszamenőleg megfigyelhető. Viszont egyre közelebb kerül az éghajlatban soron következő változás, ami a következő jégkorszakhoz vezethet. A gond az, hogy a tudósok még nem tudják megmondani, hogy mikorra várható. Abban viszont biztosak, hogy be fog következni.

. Az UV-sugárzás legjelentősebb részét, 60 százalékát 10-14 óra között kapjuk. Mivel az árnyék az UV-sugárzást legalább a felére csökkenti, ha ekkor mindenképpen a szabadban kell tartózkodnunk, ajánlott árnyékos helyre húzódni. Sok ember tisztában van vele, hogy az UV-sugárzás káros a bőrre nézve: enyhébb esetben leégéshez vezet, súlyosabb esetben rosszindulatú rákos megbetegedés, krónikus betegségek tünetei is jelentkezhetnek. Kevéssé ismert viszont, hogy az UV-sugárzás hatására változhat a szemlencse átlátszósága, vagy hozzájárulhat a szaruhártya rák és egyéb retina betegségek kialakulásához. Az UV-sugárzás következményeként az immunrendszer legyengül, azaz csökken a sejtek ellenálló képessége, ennek következtében megnő a fertőzéshajlam, és különböző vírusfertőzések is aktivizálódhatnak. Az UV-sugárzás változékony kedélyállapotot is eredményezhet; ugyanakkor van pozitív hatása is: segít megelőzni az angolkórt és elősegíti a D-vitamin képződését. Az időjárás és az éghajlat tehát hatással van a szervezetünkre: a hőmérséklet, légnyomás, UV- sugárzás, a szél, a frontok, a túl hideg vagy a túl meleg időjárás mind befolyásolják testünk működését. Ezért fontos, hogy becsléseket tudjunk adni ezeknek az eseményeknek az előfordulásira, intenzitásaira nézve, és az előrejelzések segítségével képesek legyünk az alkalmazkodásra, hiszen valószínűleg az életünk múlhat rajta. Kiadta: Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata (Kötháló)

 

 

Mindezek ismeretében, amivel foglalkozni szeretnék, az UV-sugárzás hatására:

 • gyakori esetben leégéshez vezet
 • az immunrendszer legyengül, csökken a sejtek ellenálló képessége
 • megnő a fertőzésveszély
 • változékony kedélyállapot

Mivel tudjuk a felsoroltakat kivédeni?

Az immunrendszer megerősítése az egyik legfontosabb feladat.

Gyakorlatilag minden aktuális egészségre vonatkozó ajánlásban szerepel a zöldségek és gyümölcsök bevitelének fontossága. Sőt mi több, a tudósok kiemelték a karotinoidok erejét, melyek a vörös, narancssárga, sárga és méregzöld növényekben találhatók, azzal a tulajdonsággal rendelkeznek, hogy erősítik az immunrendszert. A NeoLife Carotenoid Complex-je karotinoidok széles skáláját nyújtja megfelelő mennyiségben nap, mint nap. A bőr immunitását megerősítve a Carotenoid Complex-el, jó úton haladunk a napallergia kivédéshez, a sejtek ellenálló képessége megnő,  ezzel együtt a szervezet immunitását is helyreállítjuk, így egyébfertőzések, betegségek ellen is védetté válik szervezetünk.

De ha már leégtünk, egyéb praktikák mellett egy jól bevált megoldást tudunk nyújtani, egy olyan magas tisztaságú Aloe Vera gélt, amely B5 pro-vitaminnal (pantheol), hárs,kamilla kivonattal ápolja a bőrt. Hidratálja a napnak, a szélnek, és a hidegnek kitett bőrt. Támogatja a sejtregenerálódást. Klinikailag igazolt, hogy nyugtatja a bőrt, és enyhülést biztosít. A bőr természetes zsírosságát és hidratáltsági szintjét megtartja.

( a Carotenoid Complex linkje: http://www.munka-szorakozas.hu/megrendeles/etrend-kiegeszitok/14-carotenoid-complex-immunrendszer-ersit.html

 

Takarítás a konyhában

Háziasszonyok, akik háztartást vezetnek, nem mindegy, hogy vegyszereket alkalmaznak vagy környezetbarát tisztítószereket. Sokan küzdenek különféle bőrproblémákkal, szárad a kezük, viszketegség, ekcéma merül fel, adott esetben a köröm is töredezik, nem utolsó sorban belélegzik a sok vegyszer által kibocsájtott káros gázokat, melynek komoly egészségi következménnyel járhatnak. Mit tegyünk? Mivel érdemes helyettesíteni a vegyszereket? És mennyibe kerül? Mert nem mindegy mit mennyiért tudunk megvásárolni? Ebben próbálok segítséget nyújtani:

Kezdjük a konyhával: Mindennapi teendők a konyhában, például naponta több alkalommal mosogatunk mosogatószerrel, aztán megtisztítjuk a tűzhelyet, időnként a sütőt, továbbá nagytakarításkor lemossuk a csempét, rendszeresen felmosunk, aztán ablakot is tisztítunk, a konyhabútorokat áttöröljük, mind-mind más tisztítószert alkalmazva. Hűha de sok feladat van a konyhában, mennyi időt vesz igénybe! Mindez mennyibe kerül, és mennyi helyet foglal el, hát nem mindegy!!! Ezekre a kérdésekre javaslok igen gazdaságos, környezetbarát, időtakarékos

megoldást. Mi is lenne az?

A mosogatással kezdve, a NeoLife LDC ilyekor a nagy hőségben a zsíros szennyeződéseket is képes letisztítani ráadásul hideg vízzel, úgy hogy az edények, poharak vegyszermentesen és cseppmentesen száradnak meg, és a kezet is maximálisan kíméli, hiszen kókuszolaj derivátumot tartalmaz, nagyon kellemes narancs illata van, még a lefolyót is teljesen megtisztítja a zsíros lerakódásoktól. Nos, a mosogatószivacs és a nedves törlőkendő használat után ott marad nedvesen, és ekkor terjednek el a bacilusok, baktériumok, ezért a legszennyezettebb hely a konyhában a mosogató és környéke. Célszerű minden esete utolsó mosogatás után a lefolyót, a szivacsot, valamit, a törlőkendőt a Disinfectant nevű ANTSZ által nyilvántartott fertőtlenítőszerrel befújni, hagyni megszáradni. Ez a fertőtlenítő szer is környezetbarát, nem árt a bőrnek, viszont 99%-ban elpusztít minden bacilust, baktériumot, gombákat.

Ezeket a tisztítószereket bizalommal ajánlom rendszeres használatra, ugyanis, a mosogatószer 1 literes kiszerelésben kapható, melyből 5 l hígított mosogatószert nyerünk, viszont csak egy 1l-es flakon lapul a polcon, de még használható többek között kézi mosáshoz is, folyékony szappanként is, és még sorolhatnám.

 

 

A Disinfectant fertőtlenítő még gazdaságosabb, mert 1/100 hígításban alkalmazzuk a háztartásban, így az 1 l-es flakonból 110l fertőtlenítőt nyerünk,(ipari célra igény szerint hígítjuk). A konyhán kívül fertőtlenítjük a VC-t, a fürdőszobában a kádat, kézmosót, továbbá mosáskór a fehérneműt, a kilincseket, a kapcsolókat, távirányítókat, telefonokat, klaviatúrát, stb. Figyelem!  A felsorolt feladatok elvégzéséhez plusz egy 1l-es flakon kerül a polcra, mely rendszeres használat mellett is egy évig elegendő.

Fontos kiemelni, hogy ezek a tisztítószerek környezetbarát tulajdonsága abban is megmutatkozik, hogy egy 1 l-es palackból az LDC esetében 5 l hígított mosogatószert nyerünk, a Disinfectant esetében 1:100 hígításban 110 l fertőtlenítő szert nyerünk. Épp most hangzott el a Lifestyl TV műsorban, hogy igen fontos szempont a csomagolás. Nem mindegy 1 flakont, vagy 5 flakont, a Disinfectant esetében 1 flakont, vagy 110 flakont szállítanak a boltokba, majd a családok az otthonukba.

Remélem kellően felkeltettem tisztaságra és higiéniára igényes háziasszonyok figyelmét, most, hogy ragyog a mosogató, egyéb ötletemmel következő írásomban kápráztatom el Önöket.

LDC link:

http://www.munka-szorakozas.hu/megrendeles/tisztitoszerek/43-ldc-mosogatoszer.html

Disindectant link:

http://www.munka-szorakozas.hu/megrendeles/tisztitoszerek/39-disinfectant-ferttlenitszer-1l.html

24 ÉVE MAGYARORSZÁGON
45 ÉVE EURÓPÁBAN
60 ÉVE A VILÁGON 
2018 Fontos mérföldkő a Neolife család életében: 60 évnyi elkötelezett munka azzal a küldetéssel, hogy jobbá és egészségesebbé tegyük a világot. Kiemelkedő minőségű termékek, avantgárd tudomány és egy jövedelmező üzleti lehetőség, valamint sok-sok sikertörténet világszerte. 60 év, ami pozitív változást hozott számtalan ember életében.
 60 éve a NeoLife az egészség és a jólét szolgálatában áll. Ez alatt az idő alatt termékeinket a Tudományos Tanácsadó Testület, egy vezető tudósokból, kutatókból és laboratóriumokból álló világháló élén álló testület dolgozta ki dr. Arthur Furst, egy nemzetközileg elismer toxikológus és úttörő rákkutató vezetésével. A SAB védjegy a biztonságos és hatékony, Természet ihlette, tudomány alkotta termékek szinonimája.