Omega-3 Salmon Oil Plus

NeoLife megoldás: Omega-3 Salmon Oil Plus

Tudományos kutatások bizonyították, hogy az omega-3 zsírsavat tartalmazó halak (EPA vagy eikozapentaénsav és a DHA vagy dokozahexaénsav) fogyasztása jótékony hatással van szervezetünkre, általánosan jó közérzetet biztosít. Az omega-3 zsírsavak családjába tartozó EPA és DHA hozzájárul a szív optimális működéséhez –  Az American Journal of Clinical Nutrition (84. kötet 5-17. old.)

Az Omega-3 Salmon Oil Plus egyesíti mind a 8 omega-3 zsírsav jótékony hatását, ugyakkor eltávolítja a biológiailag haszontalan kompnenseket.
Tiszta lazacolajat tartalmaz. A lazacolaj az egyik legfontosabb omega-3 típusú természetes zsírsavforrás. Csak tökéletesen egészséges, hideg tengerekben élő lazacok olaját tartalmazza. Semmilyen méreganyagot nem tartalmaz, mivel előállításához a lazac ember által is fogyasztható részét használták fel. A felhasznált halolajok esetében 200 féle szennyeződésre végeznek el vizsgálatokat, ahol a szennyeződés megengedett határértéke NULLA!

Használati utasítás: naponta 4-6 kapszula.

Hatékony – minden adagja tartalmazza azt a 8 különböző típusú omega-3 zsírsavat, amit egy „bőséges lazac vacsora” elfogyasztása biztosítana szervezetünk számára.

Tiszta – a különböző szennyeződések kimutatására végzett ellenőrző vizsgálatok során a ZÉRÓ tolerancia elvét alkalmazzuk.

Kipróbált – tekintélyes szakfolyóiratokban, mint például az American College of Nutrition-ban publikált, klinikai tesztekkel bizonyították, hogy gyors és hatékony módon biztosítja az omega-3 zsírsavakat, amelyre a mamának és babának egyaránt szüksége van.

Az angliai Royal College of Obstetricians & Gynaecoogists* ajánlásával (Royal College of Obstetricians & Gynaecoogists – angliai szülész-nőgyógyász szövetség