NUTRIANCE-AGE-DEFYNG CELL ACTIVITING SYSTEM

NUTRIANCE – ÖREGEDÉSGÁTLÓ SEJTAKTIVÁLÓ RENDSZER

A NUTRIANCE ORGANIC EGY TUDOMÁNYOSAN KIDOLGOZOTT TENGERI NÖVÉNY ALAPANYAGÚ

ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

Az Age Ddefing Cell Activiting System (Öregedésgátló Sejtaktiváló Rendszer) a Nutriance Organic szinergista tulajdonságainak köszönhetően 3 egyszerű lépésben késlelteti az öregedést előidéző okok megjelenését. a tengeri alapanyagokegy védett bioszférából, a francia Bretagne tartomány részét képező Moliene- szigetvilágból származnak, mely a rendkívül változatos tengeri algák sokaságából, ásványi anyagokban és oligoelemekben gazdag tengervize tisztaságáról híres. az exkluzív összetevők tápláló és védelmet nyújtó tulajdonságait természetes botanikus elemek széles skálája egészíti ki. A termékcsalád vezető bőrápoló szakemberek és tengerbiológusok együttműködés nyomán jött létre. Franciaországban működő rangos kutatás és dermatológiai központban tesztelték.

Exkluzív jellemzők:        – 10 féle friss tengeri alga kivonat

– friss és szabadalmazott tengervíz

– 15 féle illóolaj

– 10 féle botanikai víz és botanikai kivonat

Ezen kívül:                      – védelmet erősítő peptidek

– esszenciális zsírsavak

– antioxidánsok, beleértve a karotinoidokat és polifenolokat is.

A tengervíz titkai

A tengervíznek a bőrre és az általános egészségi állapotra gyakorolt jótékony hatása közismert. A tengervíznek, a benne lévő alga kivonatoknak, tengeri ásványi anyagoknak gyógyászatban történő felhasználása “talasszoterápia” néven ismert.

“BIOLÓGIAI” FORMULÁK

Ahhoz, hogy megalkossuk a Nutriance Organic termékcsaládot “felforgattuk” a világot, és a megoldást a Bretagne partjai mentén fekvő Molene szigeten találtuk meg. Franciaország észak-nyugati partjainál. Ezen a partrészen a tengerre a természeti diverzitás és a rendkívül gazdag tengeri ökoszisztéma jellemző.