Bemutatkozás

Immáron 23 éve köteleztem el magam a NeoLife tevékenység mellett, nagyon sok tapasztalatot szerezve egészségmegőrzés területén, nem utolsó sorban, üzletfejlesztés területen.  A tevékenység minden szegmensét maximálisan kiaknázva számtalan sikert értem el, és még nincs vége. Az a szerencse ebben az üzletágban, hogy felső határok nincsenek, ezért újabb célokat tűzhetek ki, amelyeket megfelelő odaadással meg is tudok valósítani.

Ahhoz, hogy még dinamikusabban tudjunk fejlődni, kibővítettem vállalkozásomat. fontos, hogy a velem együtt dolgozó munkatársak is megtalálják számításukat a tevékenységben. Erre a célra egészítettem ki vállalkozásomat egyrészt természetgyógyászati tanulmányokkal, másrészt a Voll-féle Elekroakupunkturás készülék alkalmazásával.

Mit is tud a műszer?

A Voll-féle elelektro – akupunktura (EAV) módszere nemcsak a hagyományos kínai akupunkturán alapul, hanem a Voll Dr. által felismert Rezonancia teszten a modern orvosi ismereteken és a XX. század technikai eredményein. Lehetővé teszi energetikájának , funkcionális állapotának vizsgálatát, a betegségek okainak tisztázását és így azok gyógyítását. Az emberi szervezetet egészében vizsgálja.

 Velünk valóra válthatja álmait!

A megoldás egyszerű: a legjobb termékek és a legjobb Társaság jelentik a legjobb minőségű termékeket.

Az egyedülálló Business Bilding System-én, a technológiai újításai és termékein keresztül a NeoLife megoldást kínál Önnek pénzügyi függetlensége megvalósítására.

Azok az emberek, akik mostanáig nem utazhattak, most megtehetik; akiknek soha nem volt önálló otthonuk, most megteremthetik maguknak, és álmaik autóját is megvásárolhatják.

Ami a termékeket ihleti:

A NeoLife különbség

Tisztaság, koncentráltság, hatékonyság

61 éve annak, hogy egész generációk és családok számítanak a NeoLife-re világszerte, mert olyan támogatást nyújt, amit senki más a piacon: teljes értékű alapanyagokból származó termékeket gyárt, melyek összetevőik révén bizonyítottan hatékonyak, amit elégedett fogyasztók milliói igazolnak világszerte.

Kutatás: Világhírű tudósok, kutatók, táplálkozástudományi szakemberek a leghatékonyabb megoldásokat keresik. A NeoLife Tudományos Tanácsadó Testületet 1976-ban alapította dr. Arthur Furst.

Tiszta. hozzáértő technikusok a legtisztább hatóanyagokat válogatják össze a a lehető legmagasabb fokú tisztaság érdekében.

Koncentrált: A NeoLife termékek a legfrissebb tudományos kutatások eredményeit tükrözik és haladó technikával készülnek azért, hogy a nyersanyagban levő aktív összetevők sztenderd szerinti koncentráltságát  biztosítani tudják.

Tesztelt: NeoLife  termékek alapos tesztelésen mennek át a legfrissebb módszerek alkalmazásával, mindez a biztonság, a minőség és a hatékonyság biztosítása érdekében. genetikailag módosított nyersanyagokat nem használunk fel termékeink előállítása során, és a szennyezések kizárását rutinszerűen végzett tesztekkel biztosítjuk.

Hatékony: a termékek hatékonyságát igazoló tanulmányok a legmagasabb színvonalú tudományos kiadványok hasábjain jelen

 

„ Az élet csatáit nem mindig a gyorsabb, vagy erősebb ember nyeri meg, de előbb vagy utóbb az lesz a győztes, aki hiszi, hogy győzni képes.”

Bemutatjuk a NeoLife Iternational céget, amely immáron 50 éve elkötelezte magát amellett, hogy a céghez csatlakozó embereknek minden eszközt biztosítson ahhoz, hogy hozzásegítse céljaik eléréséhez.

A NeoLife  egy globális család, amely egy pozitív különbséget visz azoknak az életébe, akik biztos anyagi körülményekre és jobb egészségre törekednek. Kétségkívül a kitartás alapvető tulajdonság a sikereinkben, az elszánt és folyamatos cselekvés kulcsszerepet játszik sikereik elérésében, amelyekre büszkék vagyunk.

Ezt a globális családot egy világméretű tortához hasonlítanám, amely magába foglalja a világ 52 országát számtalan disztribútorával együtt. A NeoLife   nagy tortából alig egy kis szeletet hasítottam ki, amely mégis nagyon sok

  • sikert
  • elismerést
  • anyagi biztonságot
  • céljaim megvalósítását
  • tanulási lehetőséget
  • számtalan utazást, szórakozást

hozott, és nem utolsó sorban saját és családom, valamint barátaim egészségi állapotát biztosítja.

IDÉZET:

“Akinek a tudás megszerzése drága, vajon számol-e a tudatlanság költségével?” Tonk Emil

 

 Vélemény, hozzászólás?